0

kumar oynamayi tercih etmem haramdir oynayanlarda oynamasa iyi olur

0

kumar mı hiç uğraşmam. bile bile hayatta tehlikeye atmam ne kendimi ne hayatımı allah korusun böyle şeylerden

0

kumar oynamak mı?hiç bir zaman tercih etmem hele de çocuğumuz varsa etmemeliyiz kazanmak ya da kaybetmek mühim değil benim görüşümce önemli olan ailenizin rıskını riske etmek bu da hoş değil ,eşim sürekli oynar bunun sıkıntısını inanın çok çekmiş bir birey olarak konuşuyorum ne var ki küçük paralar yatırıyorum derdi hep ama gün gelirdi ki çocuğuma bir süt alabilecek para bulamazdık o anlarda ilk aklıma gelen eşimin küçük gördüğü o paralar olurdu bu yüzden karşıyım kumara.

0

kumar oynamak çok kötü bir şeydir. en kötü örneği kendim. öğrenciyken çalışıp aynı zamanda çok kumar oynamışlığım var. bu bir bağımlılıktır. hep daha fazla kazanma hırsına bürünürsün. ama tek kaybettiğin her şeyindir. paranı kaybedersin zamanını kaybedersin arkadaşlarınla geçirdiğin zamanları kaybedersin. kumar bağımlılığının tek tedavisi arkadaşlar ile aile ile bol bol zaman geçirmek parayı düşünmemek. ama ne yazık ki çok fazla kaybı olan insanlar daha da kaybeder. bunun sebebi kumarı içine çektiği uçsuz bucaksız bir kara delik. kaybettiğini tekrar kazanmak istiyorsun. ama kazanamazsın. temel sorun kumarda kaybettiğini kazandığın an geri çekilmek. kumarda sadece kasa kazanır.

0

aslında kumar oynamayı hiç tercih etmem. yalnız geçen sene ev arkadaşım bir ara internet sitesinde kumar oynarken gördüm, işte izledik arkadaşlarla ve blackjack oynuyordu. bunun dışında slot oyunlar oynuyordu. ben de o ara para konusunda çok sıkıntılıydım. neyse dur arkadaşla oynayalım dedik. attık para ve kazandık. peki sonra ne oldu biliyorsunuz hepiniz, insanoğlu açgözlüdür, yine oynayalım kazanalım dedik. attık yine para ve o parayı kaybettik, yine attik kaybettik, önceki paranızı çıkarmak için yine attik yine kaybettik. yani anlayacağınız bunun bir sonu yok, oynamayın oynattirmayin. kumar dinimizce de haramdır.

0

kumar kötü bir alışkanlık alışkanlıktan çok bağımlılık derecesinde bazı kişilerde. kesinlikle oynanmasına karşıyım.

1

kumar oynamaya asla tercih etmem ve aslan hayatım da kumar oynayan bir eş istemem. nereden olursa olsun haksız kazanç sağlayan her türlü şeye karşıyım ayrıca kumar oynamak çok büyük günahlardan biri.kolay yoldan para kazanmak herkesin hoşuna gidecek bir şey olduğu için bir kereden bir şey olmaz deyip kesinlikle bir kere daha iyi oynamak gerekir çünkü o bir kere oynamanın sonrasında ipin ucu kaçırılır eğer hırs yaparsanız kendinizi kısa zamanda kumarbaz biri olarak bulabilirsiniz.

0

kumar bir kere haramdır. asla ve asla oynamam eşimin de oynamasına izin vermem . benim çocuğumun boğazından , benim boğazımdan asla eşim haram para geçirmez . öyle bir insan değildir ,oyanmamali kumar.

0

kumar haramdır, günahtır.
aileleri dağıtır. çocuğunuzun rızkını heba etmeyin böyle şeylerde.

0

en büyük kumarı hayatımla oynuyorum her gün ölebilirim ama hiç ölmeyecek gibi yaşıyorum bu durum.gercekten can sıkıcı kapitalist düzenin kölesi oluyorum insanlar para için her şeyi yapıyor ben de artık para için her taklayi atıyorum ekmek aslanın ağzında eskisi gibi değil çok çalışmak gerekiyor daha çok almam gerekiyor her şeyi -gunumuz insanı

0

kumar oynamasını pek fazla tercih eden biri değilim ama arada sırada bir de olsa at yarışlarında hipodrom lara gidip oynamayı tercih ediyorum.çünkü genellikle at yarışlarını çok sevdiğimi söyleyebilirim ve zevkine de olsa oynamayı düşünüyorum bu konularda hırs yapmamamız gerektiği çok meçhul. çünkü genel olarak bazı konularda gerçekten milletin parasını gittiğini görebiliyoruz ve gerçekten bir bağımlı karaca olduğunu söyleyebiliriz teşekkür ederim arkadaşlar hayırlı günler bol kazançlar.

0

kumar faiz oynanmaz haram gerek yok ömür törpülemeye