0

nargileyi çok sık kullanmıyorum, ara ara özenirim o zamanlarda anasonlu tercih ederim.

0

ben içeceğimde en çok el fakir aromalı nargileyi içerim. haftada en az 3 kez içerim.

1

nargile hiç içmedim içmeyi de düşünmüyorum. insan sağlığı bakımından hijyen olamayan bir uygulama.. nikotin açısından demiyorum..ağıza alınan kısım hakkında geçenlerde bir sağlık makalesi okumuştum.

0

nargile içmeyi cok ta sevmem ama içtiğim zaman ağır olmayan nargileler içerim. umarım nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunu biliyorsunuz. ben hayatımda hiç sigara içmedim ama nargileyi bir kaç defa içtim, biliyorum yanlış bir şey ama içmem artık.

1

en çok elma nane aromalı nargile iyi ve kavun aromalı nargileleri seviyorum ve tercih ediyorum

0

genellikle nargile seni seven bir kişiyim ve özellikle günde 1 defa da olsa içmeyi tavsiye ederim herkese.gerçekten mükemmel bir tat bıraktığını ve hangi aramaları içtiğiniz çok önemli olduğunu düşünüyorum. genellikle benim tercihim ettiğim aramalardan biri anasonlu olduğunu söylemek isterim.bazı kişilerin ise bünyeye zararlı olduğunu görebiliyoruz ve baş ağrısı baş dönmesi gibi etkileri de görebilirsiniz. genellikle böyle kişilerin daha hafif şeyler içmesini tavsiye ederim. sağlık açısından ne kadar kötü olsa da benim vazgeçemeyeceğim bir şey olduğunu düşünüyorum.

0

nargile içmem fakat elmalı ve çikolatalının kokusuna bayılırım.

0

bence elmalı nargile daha güzel. ben elmalı severdim, içtiğim zamanlar.