0

benim için akıcı ve bildiğim bir konu olursa her türlü konuyu konusabilirim.

0

hani hayatla ilgili sohbetler olsun müzikle ilgili sohbetler olsun tarihle ilgili olsun severim böyle sohbetleri

0

yani ben genellikle fikrimi suna bileceğim sohbetlerden hoşlanırım, diğerleri zaten beni aşar bana göre hiçbir şekilde değildir. bana bu şekil yaklaştılar mı en azından ben onları ayak uydurabilirim. eğer diğer türlü farklı sohbetler olursa öyle sohbetlerden uzak durmayı tercih ediyorum. çünkü bana göre değil ben çok çabuk sıkılan birisiyim zaten sorumani sitesinde bile soru sorarken ben fikrimi sunabileceğim sorulara cevap veriyorum öyle bilim sorularına cevap vermek istemiyorum. yani bu sefer de google'dan araştırma oluyor bu sefer kopya içerik denildiği için ben tercih etmiyorum öyle sohbetleri benim için önemli olan her zaman fikrimi suna bileceğim sohbetler ve sorulardır.

0

her türlü sohbeti severim ve uyum sağlarım . önemli olan sevdiğim kişilerle birlikte olsun bu sohbet kendimi rahat hissettiğim kisilerle ve ortamda olursa her muhabbete girer yorumu mu da yaparım sohbeti mi de ederim .

0

genellikle ilginç konulardan hoslanirim bilim üzerine olabilir . farklı deneyler falan oluyor ya onlardan yada değişik yaşam hikâyelerinden hoslanirim.

0

otomobil sohbetlerinden hoslanirim,ticari sohbetlerden hoslanirim,ozellikle insaat uzerine ise daha da ilgimi ceker.