0

topuklu ayakkabı giymeye birşey demiyorum ama topklu ayakkabıdan çıkan sesi hiç hoş bulmuyorum,hele hastane de çıkarsa bu ses çok çirkin geliyor kulağa.

0

topuklu ayakkabıların ses yapmasına engel olunmalı diye düşünüyorum ve buna çözümlerde vardır. topuk kısmına çakılan gizli lastikler bu sesin oluşumuna engel olacaktır.

0

topukluların çıkardığı sese pek bir şey diyemem sonuçta bir ayakkabı şekli ve rağbet görüyor ve dikkat gerektiren bir durumum yoksa rahatsız olmam.

0

topuklulardan çıkan sesten gerçekten çok rahatsız oluyorum. tak tak tak tak o ne arkadaş insanı psikopat yapar o ses. bir ara lisedeyken sınav oluyorduk ve bayan hocamız topuklu ayakkabı giyip sınava gelmiş ve ortalıkta geziniyor kimse kopya çekmesin diye. tak tak tak yürürken topuklu ses çıkarıyor. en son sinirim bozuldu dedim hocam çok ses çıkarıyor ayakkabı diye, neyse özür diledi oturdu ve bizde rahatça kopya çektik. :)))

0

bayanlara farklı bir hava kattığını düşünüyorum. bazıları rahatsız da edebiliyor tabi

0

bazen çok havalı ve cool oluyor da bazen böyle sessiz ortamlarda kundura tak tak diye ses çıkardığında çok değişik oluyor.

0

takudu tukudu diye ses çıkarıyor. ;) şimdi bende bayan olduğum için güzel oluyor yani :) ama bazıları çok yüksek giyiyor. sesi de normaldr birde yürümeyi bilse bazıları . :)

0

topuklu seslerinden nefret ederim ve cok kizarimda bu seslere.