0

sabah kahvaltısında öncelikle benim için en önemli olan çay ekmek yoğurt peynir zeytin ve rafadan yumurta salatalık ve domates her kahvaltılıkta mutlaka bunların olması gerekir eğer kahvaltı sofrasının üstünde özellikle çay ile peynir olmasa o kahvaltı hiç beni tutmaz.

0

sabah kalvaltisinda genelde tabiki ilk çay sofrada olur sonrasında patates kızartması,zeytin yeşil ve siyah olcak sonrasında peynir vede yağ reçel yumurta bunlar bana yetiyor arada bazen çorbada içerim iyi geliyor bana kendimi dinç hissediyorum.

0

peynir, reçel, domates, ekmek, çay, zeytin, çikolata...

0

sabah kahvaltısı genelde yumurta, peynir, reçel, pekmez, ekmek ve çay tüketiyorum.

0

hafta içi poğaça simit v.s. hafta sonu sıkı bir kahvaltı :)

0

ben kahvaltı fazla sevmiyorum. eşim evde kalırsa onunla beraber kahvaltıda herşey vardir. ben tek kahvaltı yapacağım zaman sadece bol acılı menemen yerim. öteki türlü kahvaltı ile aram yok benim.

1

sabah kahvaltısında soframda olanlar, tereyağı, beyaz peynir, siyah zeytin, nutella, çam balı, çilek reçeli, evde yaptığımız ayva reçeli, fıstık ezmesi ve de yumurta.. her birinden yeteri kadar bir dilim ekmek ile çayın yanında tükettim.

0

cay olacak peynir tost kaşar sucuk bal pekmez tereyağ yumurta kızarmış ekmek vb

0

ah sabahları ah işe yetişmek için uykudan fedakarlık yapamadığımızdan sallayıp yaptığımız kahvaltıda ekmek peynir çay zeytin yeterlidir.

0

sabahları genellikle benim en çok tükettiği şeylerden biri de bal olduğunu düşünüyorum. çünkü sağlık açısından gerçekten kış aylarında çok faydalı olabilecek bir yiyecek olması da dikkat çekiyor.bunun için genellikle kahvaltı yaptığımız zamanlarda genellikle faydalı şeyler tüketmemiz gerekiyor.

0

yumurta olmazsa olmazım. bunun yanında peynir ve zeytin de tüketiyorum