0

telefonumun şarjı ilk aldığımda bana 1 gün dayanıyordu ama şu an günde 2-3 şarj bitiriyorum, çok aşırı yoğun kullanıyorum ama telefonumu bir de bataryası %85 sağlam. telefonum evde olduğum sürece neredeyse daima şarjda. bir de powerbank almayı düşünüyorum bu aralar

0

ilk aldığım gün hariç 1 gün dayandığını hatırlamıyorum. sürekli elimdeyse 3-4 saati çıkarır belki. valla powebanklar çıktı çıkalı ne kadar dayanıyor hiç dikkat bile etmemişim. :)

0

o telefonu kullanma süresine göre değişiyor ama şarjımın hiç bir gün dayandığını görmedim.

0

bazen durumlara göre değişiyor. bazen tam akşama kadar idare ediyor. bazen o güne yetişmiyor şarja takıyorum. kullanma durumuna göre değişiyor.

0

telefonlardaki şarj az gitme işi aslında telefon firmalarının yaptıgı bir kurnazlık oalrak düşünüyorum ben her telefonda bir şarj süresi gittikçe azalan bir ömür bataryadan dolayı dayanıklı olmaya bilir ama bu satışlarda azalma olmasın diye firmaların kurguladıgı bir sahtekarlık olarak düşünüyorum

0

kullanıma göre değişiyor bazen 3 saat bazen 5 saat bazen 1 gün , sosyal medya şarjı resmen yutuyor yani ama normal msj vs konuşma gibi işler için kullanılan telefonda şarjın en az 1 gün gitmesi gerekiyor ki daha 1 gün dayanın bir telefon ile karşılaşmadım :)

0

benim telefon şarjım 5 saat dayanıyor. elimde hiç birakamiyorum . ondan o kadar dayaniyor.

0

yoğun kullanımda yarım gün kadar dayanıyor.

0

benim telefonum günde iki kez şarja takıyorum. bu siteye girdim gireli şarjım fazla gitmiyor.

0

artik eskidi ya... 1 gun zor dayaniyor malesef

0

maksimum 1 gün. çok nadir de olsa arada 2 gün gidiyor