0

şu andaki kullandığım sony xperia telefonu uzun süredir yıllardır elimde. gün içerisinde en fazla 2 kere şarj ediyorum. çünkü telefon bu sıralar elimden hiç düşmüyor diyebilirim. normal bir günde en fazla 1 kere şarj edebiliyorum ve o da bana yetiyor. sürekli telefon elinde olan kişiler için tabii ki de şarj dayanamayacağını biliyoruz. bu yüzden biraz olsun telefonu elimizden bırakmamız ve çevremizde daha ilgili olmamız gerektiğini düşünüyorum. bir de telefon alırken kaliteli telefon almaya çok dikkat etmeliyiz. çünkü kaliteli telefon uzun yıllar kullanabileceğiniz birçok telefon vardır. ama bazı telefonlar gerçekten uzun ömürlü olmuyor ve kısa süre içerisinde ömürleri bitebiliyor. ama bu sıralar piyasa değerleri çok pahalı olan telefonlar olduğu için maddi durumumuz el vermeyebilir. bu yüzden biraz olsun kendi maliyetimiz içerisinde alabileceğimiz ve borç yapmadan alınması gerektiğini söyleyebilirim. bazı insanlar fatura üstüne telefon alıyor ve onu faizi ile birlikte yüklü bir para ödediğini biliyoruz. bu yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor ve gün içerisinde şarjı uzun giden telefonlar tercih etmemiz gerekir. çünkü insanın ihtiyacı olduğu zamanlar olabiliyor ve şarjı az olduğu için pek fazla kullanılmayabilir. bunu alırken en önemli faktörler arasında değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

0

ben telefonumu geceleri şarja çok taktığım için ve sabaha kadar tuttuğum için artık benim batarya ölmüş. allah rahmet eylesin onun için bir gün bile dayanmıyor en fazla bir saat %100 dolu olmasına rağmen bir saat dayanıyor şarjım ondan sonra tekrar gene takıyorum ama gerçeği telefonu hiç elimden düşmüyorum ,devamlı müzik dinlerim ondan dolayı da bitmiş bitiyor ,olabilir. yani bilemeyeceğim şu an.

0

telefonum sarji normalde 1 gün dayaniyoda video, film falan izlediğimde sarjim baya azaliyor. şuan yüzde 24 kalmış. şarja takmam lazım.

0

şansın açık konuşmak gerekirse eğer benim telefonumun şarjı bir gün dayanmıyor. çünkü elimde bulunan telefon bayağı eskidi.ve yeni bir telefon alacak durumum şu an olmadığı için bu telefonu kullanmak bu meşgulüm elimde bulunan telefonun markası lenovo s1 lite'dır. güzel telefondu ancak bataryası falan bayağı gittiği için şu an telefon şarjını fullesem bile bir gün dayanmıyor. bana şarjını fullediyimde ancak 3 saat gibi bir süre dayanıyor.onun için sizlere lenovo telefon markasını kesinlikle önermiyorum. bana göre en iyi telefon markası kesinlikle huawei telefonları'dır.çünkü benim abim huawei telefonu kullanıyordu,ve şarjı en az 2 gün gidiyordu o yüzden telefon alacak kişilere önereceğim telefonlar kesinlikle huawei telefonlar'dır.