0

kuzine fırının olduğu sobaya denmektedir. genellikle biz içinde patates közleriz ve genellikle ekmek ısıtırız. ben severim annem bazen pasta da kızartır normal fırın gibi.

0

kuzine bir soba çeşidi dir , ısınmak için kullanılır aynı zamanda bir tarafı fırın dır ,o fırın da yemek pişer ,üzerindede çok şey pişirirsiniz .hala kulananlar var, tasarruflu bir sobadır.

0

yemekte pisirilebilen bir cesit soba olarak bilmiyorum

1

benim bildiğim kuzine soba çeşidi. biz eskiden 2 tane oda da yaktığımız için oradan biliyorum. kış geldiğin de odamıza kurardık. ama kuzine sobası değil tabi onu misafir odasına kurardık. bizim çocuk odasına uzun sobalar olurdu ondan kurardık. benim bildiğim bu kadar. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

kuzine soba olup yemek kestane çay pişirmek için ideal genişlikte ve köylerde revaçtadır

0

kuzine davullu sobadir. trakya da hala yaşlı kimselerin evinde bulunur. o sobada ekmek, patates, soğan pişirilir bol bol.

0

kuzine benim bildiğim soba başka kuzine varsa bilmiyorum. şuan kuzineli soba kullanıyorum . tabi inşallah aynı kuzineden bahzediyoruzdur.

0

kuzine yemek yapabildigimiz sobadir. ben bizzat kullanmadim ama kullananlarin yaninda da baya bulundum. icinde ve ustunde pisen yemekler cok guzel oluyor ki sormayin