1

dondurulmuş gıda ürünleri kullanır mısınız?

dondurulmuş gıda ürünleri nelerdir?

7 cevap
0

ister istemez tüketiyoruz. acelemiz olduğu zamanlarda, veya kolaya kaçtığımız zamanlarda kullanıyoruz.

0

mecbur kalmadıkça kullanmaya çalışıyoruz ancak yapacağımız yemek için gerekli ise de evde kalmadıysa ayıklanmış ve dondurulmuş gıdaları tercih ettiğimiz de oluyor. ama genellikle kendimiz ayıklayıp hazırlayarak buzluğuna atıyoruz ve mevsimi geçtiğim zaman kendi bulduğunuzda yer alan dondurulmuş gıdaları kullanmayı tercih ediyoruz.

0

evet arada tüketirim pratik oluyor evde yemek olmadığı zamanlar alıyorum.marka konusunda seçici davranırım

0

dondurulmuş gıda ürünlerini kullanıyorum. tazesi kadar sağlıklı olmadığını bilsem de açıkçası dondurulmuş gıdaları kullanmak daha kolay geliyor. aç pişir ye.

1

bazı dondurulmuş gıda ürünlerini tüketirim.. bu konuda sğper fresh tercihimdir. milföy hamuru, kayseri mantısı, bezelye, bazen de bazı tatlıları oradan alırım. ıspanak bazen pazarda pahalı iken.. buradan alırım.. yıkanmış ve temiz pişmeye hazırdır. asıl olan dondurulmuş gıdaların açıldıktan sonra bir daha dondurulmamasıdır.

0

kullanamayanimiz yoktur heralde dondurulmuş gıda işlenmiş gıda vs vs çoğu kullandığımız gıdalar katkı maddesi doymuş yağ ve bir çok benzeri şeyler iceriyor ve biz millet olarak bunlara çok alıştık artık garip yada sağlıksız gelmiyor

0

evet. dondurulmuş mantı, patates ve mısır kullanıyorum.