0

marketlerden hiç dondurulmuş ürün almadım

0

ben hiçbir şekilde 101 den alışveriş yapmıyorum. çünkü bizim oradaki 101'in ürünleri gerçekten de bozuk çıkıyor, kokmuş oluyor. bim zaten bana çok uzak oradan da alışveriş yapamıyorum. genellikle ben şok'tan alışveriş yapıyorum. o bana daha yakın ve ürünleri de bana göre bence çok kaliteli sadece memnun olduğum market bim ,a101, şok arasındaki memnun oldugum market şok market yakın olarak o da.

0

ya bilmiyorum gerçekten birçok kişi kafayı takmış dondurulmuş gıda dondurulmuş gıda neymiş ot gibiymiş lezzeti yokmuş açık söyliyeyim sıcak sıcak yaptığınız gibi olmuyor tabikide böyle bir beklentide olmayın ama tadı gayet lezzetli özellikle pizzalardan bahsediyorum ciddi anlamda lezzetli bence öyle herkesin anlattığı gibi yenmez etmez kötü tatsız falan değil tadı falan güzel yani.

0

diğer marketlere bakıldığı zaman daha hesaplı ve lezzet olarak o kadar iyi olduğunu söyleyemem. çünkü lezzetli olan yiyeceklerin çoğu biraz daha pahalı oluyor.

0

a 101 ürünlerine nedense çok güvenemiyorum.
bim marketten de et vesaire almam.
ama dondurulmuş süt mısırı güzel mesela bim'in.
dondurulmuş pasta vesaire zaten bana uygun ürünler değil. ben kendim yapmayı tercih ediyorum genellikle.

1

bim ve a 101'den ben hiç bir şey almam.
ben migros'cuyum, en kötü carrefour'a giderim. ya da acil bir şey olursa sokak başındaki şok markete. bunları sevmiyorum.