0

sadece bura yetmez. bir işte çalışılınca bence çok yeterli bir gelir alırız.

0

net gelir olarak burası elbette seni karsılamaz.burada aksama kadar takılsan 15-20 tl gibi bir miktara anca ulasırsın.gunumuz sartlarında bu parada seni tabiki kurtarmaz.

0

net gelir değil de çalışmana azmine bağlı olarak iyi bir gelir elde edebilirsin. ben fazla giremiyorum siteye. ara ara girdiğim için gün boyu sitedeymişim gibi algılanıyor ama yani ara ara girdiğimde toplasan 3 saat en fazla dört saat sitede zaman geçiriyorum. böyle olunca 5 tl gibi bir kazanç yapabiliyorum. birde gün boyu durulsa 20 tl ye yakın yapılabilir yani. sabahtan akşama kadar dursak...

0

biz ev hanımları evde olduğumuz için evde boş boş oturup para gelmediği için burdan kazaniyorum. yeter yani azda olsa hiç gelmemesinden daha iyi birşey yanı sorumani'yi severim egelniylrum kazaniyorum.

0

hayır gerçekten kazanç istiyorsan burası yetmez buradan ancak haftalık 10 20 tl kazanabilirsin ek kazanç siteleri araştırarak kazancına kazanç katabilirsin sadece biraz araştırman gerek.

0

net gelir olarak görebilmemiz için sürekli çalışmamız gerek ki bu bile yetersiz. ama kazandırdığı kesin

0

günümüz piyasasına göre akmasada damlıyor mantığı ile burda bulunuyoruz çoğumuz, zaman geçmesi bilgi edinmek bilgi vermek birseyleri azda olsa paylaşmak gibi ama genel olarak az da olsa damlıyor be :)

0

elbette yetmez. buradan kazandigimizla ancak ufak tefek şeyler alabiliriz.