0

zararları da var yararları da var. yalnız erken yaşta kullanılmasına karşıyım. özellikle ergenlik dönemlerinde ebeveyn kontrolü altında kulanılması gerektiğini düşünüyorum.

0

kullanıma bağlıdır kullanan kişiye göre değişir iyi yönleri de var kötü yönüde insanları birbirinden uzaklastırıyor. insanlara bağımlılık yapıyor. her şey sosyal medyada paylaşıldığindan akraba bağları zayıfladı.insanlar konuşmak yerine mesajla iletişim kurar oldu.

0

evet sosyal medya fazla kullanıldığında ve bilinçsiz kullanıldığında zararlı hale gelir. sosyal medyada güvenlikte önemli bir unsurdur. güvenlik konusunda da dikkatsiz davranmamalıyız. eğlence amaçlı ya da bilgi amaçlı ne olursa olsun harcanan zaman hep kıymetli olmalıdır ve bu alanlarda tüketilmemelidir.

0

sosyal medya kesinlikle zararlıdır. yararlarından çok zararları vardır .

0

sosyal medya evet zararlıdır. insanlar bence bilgisayarın başından kalkıp facebook'ta, instagram'da ,twitter'da takılacağını dışarıya çıkıp hayatını yaşamak varken herkes sosyal medyada takılmayı tercih ediyor bence yapmamaları lazım yani zararı çok bir de sen neden sordun soruları bir daha soruyorsun ben onu anlamış değilim sen sordun soruları bilmiyor musun bence bir sorduğun sorulara bak bu senin sorun 2 soru oluyor beyin modundan çıktık sen gene aynı soruları da devam ediyorsun sorma ya biraz dikkat et.

0

bana göre zararlı olduğunu görüyorum. çünkü insanların çoğu internette ve sosyal medyada dolaşmayı çok seviyorlar. yeterince vaktinizi burada harcadıklarını düşünüyorum.biraz olsun bence hayatımızdan çıkarmamız gerektiği tarafındayım.

0

yararlı olduğu kadar zararları da vardır bunu nasıl kullandığına bağlı

0

zararlı olduğu kadar yararları da vardır.