0

ben daha çok youtube ve instgrama giriyordum. çok kez oradaydım. ama artık pek fazla girmiyorum.

0

instagram'da takılıyordum. ama artık oraya da pek fazla girmiyorum uzun zamandan beri..

0

ben şu anda instagram dışında neredeyse birşey kullanmıyorum bunun dışında facebook ve twitter hesaplarımda var ama çok nadir kullanıdığım oluyor

0

ben genel olarak instagram ve facebook a takılıyorum. facebook ta sayfam var kendi açtığım. onu takip ediyorum. gönderi paylaşıyorum. instagramda geziniyorum .beğendiğim gönderilere like atıyorum. bazen fotoğraf falan paylaşıyorum. diğer zamanlarimin çoğu zaten sorumanide geçiyor. soru- cevap yapıyorum şuanda olduğu gibi.

0

genel olarak instagram'da takılıyorum, çünkü arama bölümündeki ilginç şeyler dikkatimi çekiyor ve onları izlemekten kendimi alamıyorum. bir de twitter'da takılmayı seviyorum, çünkü orada yazılan tüm yazıları, özdeyişleri, yazılan kitaptan cümleleri daha çok olduğu için twitter'ı daha yararlı bir sosyal medya olarak görüyorum.

0

ben genel olarak facebook'ta takılıyorum. her ne kadar eskisi gibi facebook kullanılmasa'da ben hala facebook'u kullanmaya devam ediyorum. instagram'ı indirdim bundan 2-3 ay önce ancak instagram'a pek girmiyorum. öyle arada sırada arkadaşlarımın hikayelerini bakıyorum yani genel olarak facebook'ta takılmayı seviyorum.