0

bir kardeş olarak ablalarım aram çok çok iyi maşallah. her zaman yanımda ve arkamda dururlar. sonsuz guvenirim

0

anne ve babamın 3 çocuğundan en büyüğü olarak 2 erkek kardeşe sahibim.2 tane aslan gibi kardeşe bu konuda ne kadar şükretsem azdır herhalde.onlarla olan gayet güzel ilişkilerimiz mevcut.karşılıklı anlayış,saygı ve sevgi içerisinde yürütülen bir ilişki.elimden geldiğince sıkıntılı oldukları veya benden yardım istedikleri konularda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

0

hic öyle bir şansim olmadi. en küçük benim. yeğenlerim var onlarla idare ediyorum.

1

ben ailenin en küçüğü olarak en çok sevilenim, benim kardeşlerim yok ama abilerim ablalarımı çok severim ve ilişkilerimiz süper ötesidir.

0

iki tane kardeşim var. ikisi ile de anlaştığım zamanda anlaşamadığım zamanda oluyor, durumlara göre değişiyor. ben en büyükleriyim ama en büyük olmak zor bir durum bana göre ve en büyük olmak istemezdim yani.

0

ben erkek kardeşimle kavga ederdim ,hep ben ona derdim ben seni sevmiyorum o bana derdi ben de seni sevmiyorum işte ben evlendikten sonra 3 sene boyunca benimle konuşmadı. askere gideceği zaman işte barıştık kardeşimle ondan sonra ilk defa ben kardeşime seni seviyorum dedim. yani şu an aramız çok iyi çok şükür bir tane de benim kız kardeşim var onunla da aramiz zaten iyi ben ondan 11 yaş büyük olduğum için hiç bana saygısızlık yapmadı yani aramızda çok iyidir kardeşimi de çok severim yani kardeşlerimin ikisini de çok seviyorum.

0

gayet kardeşimle anlaşmaya çalışıyorum ama bazen ufak da olsa problemler çıkması tabii ki normal. aradan saatler geçtikten sonra hiçbir şeyimiz kalmıyor ve eski halimize dönüş oluyoruz.

0

tek çocuk olduğum için bu kardeşlik kavramı nedir 1 gram dahi olsa bilmiyorum eminim ki çok güzel bir duygudur ve arada ki muhabbet baya iyidir .