0

ilk görüşte aşka kişiye göre inanırım ben bir iki kez aşık oldum ama o kişiyle maalesef arkadaşlıktan ileri gidemedim

0

ilk görüşte aşka inanmam aşk zaman isteyen bir eylemdir . alışacaksın iyisiyle kötüsüyle göreceksin aşıksan o zaman anlarsın bir anda oalcak birşey değildir .

0

aşk ile hoşlantı birbirinize çok karıştırılıyor ama ikisi de farklı bir şeydirzamanlabu insanlar farkına varıyor aslında ilk görüşte aşk yoktur ilk görüşte hoşlantı vardırzamanla onu tanıdıkça zaman geçireceğim vakit geçirecek de tanırsan seversiilondan sonra aşka dönüşür yavaş yavaş

0

hayır. çünkü bence insan birisine zamanla aşık olur. aşk zaman alır. ilk görüşte birisine aşık olunmaz. sadece hoşlanırsınız.

0

evet kesinlikle inanırım. ilk görüşte karşıdaki insanda bir izlenim bırakır. gülüşüne, bakışına, sinirlenmesine, gözlerine gibi şeyler insanda etki bırakır. bu sayede insan o insan ilk baktığında aşık olur. onu aklından çıkaramaz ve bulmak ister. onun peşinden gider.

0

ilk görüşte aşk biraz anlamsız geliyor bana. ilk görüşte etkilenme, hoşlanma olabilir tabi ki ama aşkı sadece dış görünüşe indirgemek yanlış olur bana kalırsa. aşık olmak sadece görmek ve görsellik üzerine olmaz. tanımak lazım sesini duymak, bir özelliğinden bir hareketinden belki bir gülüşünden etkilenmek lazım. görür görmez aşık olunacağını pek düşünemiyorum.

2

ilk görüşte aşka inanırım. bence zaten insanların sizde bıraktığı ilk izlenim çok önemlidir.

0

inanirdim inancımı yok edenler sağolsun.. sonradan anladım ki ilk görüşte sadece ufak hisler oluşur. aşk değil!

0

tanımadığın birine aşık olamazsın bence. eğer olmuşsan da ona değil dış görünüşüne aşık olmuşsundur. karakteri sana uymuyorsa da vazgeçmen uzun sürmez.

0

ilk görüşte aşka inanmam varsa da ben rastlamadım

0

evet inanıyorum eğer göz göze gelmişlerse kesinlikle inanıyorum. gerçi ben gözler kalbin aynasıdır lafına da inanıyorum ama insanlar bence göz göze geldiklerinde birbirlerinin kalbini görebilirler.

0

değişir abı ya ilk göruste aşk olur ama senın olmaz anladınmı senın olmayan bırşeyde senın olmadığı muhretce bır ısıne yaramaz o aşk olmaz işte mutlu sona gider ama kotu yolda

0

hayr.insanin kendini bir seye kaptrip kaptirmamasiyla ilgili bu durum tamamen

0

evet inaniyorm sonuda pek iyi bitmiyor yalniz...

0

ilk ya son fark etmez, aşka inanmıyorum ben

0

hayır inanmam. ilk görüşte hoşlantı olabilir ama aşk olacağını pek sanmam.

0

evet inanıyorum zaten aşk dediğin de bu olmalı

0

hayır inanmam bir insani taniyarak severim