0

aska tabikide inanmiyorum.. inanmam icin bir gerekce bekliyorum. bana gore cocukluk yada ne biliyim ergenlikte yasanilan gecici hevesten ibaret olan birsey. asktan cok cok onemli seylerde var hayatta. insan cok istedigi ugruna yanip tutuştuğu avucunun icine almak istediği seye sahip olunca ask denen o duygu ucup gidiyor bir zaman sonra. gozler yeni seyler ariyor. kadinlar icin olmasada erkekler icin oyle

0

tabiki aşka inanıyorum . fakat aşkın geçici olduğunu düşünüyorum . bunun sebebi ise , aşk çok kudretli büyük birşey yaşayan için insanın ayaklarını yerden kesiyor insanı heyecanlandırıyor belki kör ediyor . hayatınızın merkezine koyduğunuz o insana karşı farklı bir duygu besliyorsunuz . aşk birazda saçmalamak ne yaptığını anlatamama durumu . aşıkken bunu görmüyorsunuz . ancak aşkınız bittiği zaman bunu fark edebiliyorsunuz . aşk kalıcı birşey değildir sevgidir kalıcı olan diye düşünüyorum .

0

aşka inanıyorum. aşk insanın ruhunu temizler, kendinde tekrardan yeni bir ben bulmasını sağlar, değer vermeyi ve verilmeyi tattırır, bizlere sevmeyi ve sevilmeyi öğretir, en güzel duyguları tadarız aşık olunca. bu yüzden aşka fazlasıyla inanıyorum. ve şuan bir adamın gözlerinde aşkı doyasıya yaşıyorum.

1

aşka inanırım tabi. aşk çok güzel bir şey insan hep aşık olamıyor yada herkese aşkla bakamıyor. ben sevdiğim kadına hep aşkla bakıyorum. onunla olduğum her şey çok güzel.

0

aşk çok gelip geçici bir şey. aşık olursunuz, elde etmeye çalışırsınız, edersiniz ve aşk biter.
aşık olursunuz, o da size olur. kötü yönlerini görmeye başlarsınız ve aşk biter.
sevgidir kalıcı olan aziz dostum.

0

yani evet inanıyorum amaherkese karşı aynı değil kimileri aşk kimileri sevgi diyor ama evlenebileceğim bir insan karşına çıkarsa ve onu diğer insanlara oranla daha fazla seversen bunu aşk diyorsun ama benim için aşk biten sevgiyse devam edendir kimine göre aşk kimine göre sevgidir ama benim için kesinlikle sevgidir eğer sevgin o insana sana karşı asla bitmiyor ve hep yerini koruyorsa buna o zaman aşk diyebiliriz.

0

bende aşka inananlardan birisiyim çünkü aşığım ve çok güzel birde iyi kalpli insana aşığım şahsen aşk zorlukları görünce kaçmayınca olur her zorlukda birbirinin yanında olan iki insan aşka inanır ben öyle düşünüyorum aşka inananlar birbirine sevgi gösteren iki insandır.

1

aşka inanırım çünkü bir insan karşı insana karşı bir çok duygu felan besliyorsa demekki ona aşıktır.

1

ask gercektir aska inanirim asik olmak guzel birseydir anlatilamaz yasanir bnce

1

aşka inanıyorum çünkü aşığım. hatta ilk görüşte aşka da inanırım çünkü 9 yıldır hayatımda olan kişiye ilk görüşte aşık oldum. ama aşkın başka tanımı da vardır. mesela bir hobiye aşık olabilirsin, hayattaki bazı güzelliklere aşık olabilirsin. ben piyanoya, piyano sesine aşığım, denize aşığım. denizi düşündüğümde ya da piyanoyu düşündüğümde içimde değişik kıpırtılar oluyor yaşamın anlamını bulmaktır aşk. vardır bu yadsınamaz bir gerçektir.

1

bak şimdi aşka kendi aşkıma inanıyorum. çünkü ben aşkım için gerçekten ölürüm yani benim aşkım da eşim zaten aşk demek aşık olduğun insanla uğruna ölmek demek insan aşık olduğu insandan vazgeçemez, ondan ,ayrılamaz çünkü onsuz yaşayamaz ,onsuz nefes alamaz. hani bazı arkadaşlarımızın sadece aşk sandıkları halbuki ya alışkanlık ya da sevgi bak sevgiye herkese verebilirsin annene ,babana, kardeşine, akraban,ı arkadaşına, dostuna sevgini herkese verirsin ama herkese aşık olamazsın aşk sadece bir kişiyle yaşarsın o da ölene kadar gider hani nasılsın leyla ile mecnun, kerem ile aslı ,ferhat ile şirin aşk yaşamış aşkları uğruna da ölmüş işte aşk böyle bir şey yani bazı insanlar ben aşığım diye ama aşık değiller onlar da aşkın ne demek olduğunu bilmiyor yani o da daha yaşları küçük olduğu için herhalde gerçi büyük insanlarda cahil olduğu için aşk bambaşkadır ya sen mesela birine aşık olursun ama o olmadan yapamazsın aşk böyledir ben onun için insanların aşkına inanmıyorum çünkü daha onlar aşkın ne anlama geldiğini gerçekten bilmiyor ya da bilmek istemiyoruz sevgi ile beraber aşkı karıştırıyorlar bilirler bilmiyorum yani kolay kolay kimse kimseye aşık olamaz sevebilir sevgi kalıcı bir şey değil zaten geçicidir ama aşk öyle değil aşk ölene kadar gider yani mezara kadar inşallah açıklayıcı bir şekilde anlatmışımdır.

1

aska tabi ki inanirim. aşik olmak guzel bir duygu hele de karşilikliysa daha da güzel oluyor.

1

aşka inanıyorum. çünkü yaşadım ve neyin ne olduğunu gördüm. aşk gerçekten de çok güzel bir duygudur.

1

aska inanmak icin sevmek lafim sevkle bakmak lazim ask gercektir kimse yalanliyamaz