0

çoğu insan sevdigiyle evleniyor ama genelde mutlu olan çok nadirdir. en iyisi görücü usulü bence çünkü insanlar girmeden evlenince da iyi oluyor. eskinin insanlarına baktığımız zaman gerçekten çoğu eşini bırakmıyor.

0

benim evlenmem öyle bir oldu ki film gibi aslında benim eşim kız kardeşimin arkadaşım bize gelmişlerdi o gün işte yemek falan yedik havadan sudan konuştuk sonrasında beni görmediği için kız kardeşime demiş bu kim o da söylemiş sonrasında tanıştık 20 gün falan çıktık sonrasında istemeye gittik verdiler 10 aylık bir nişanlı kaldık sonrasında düğün yaptık şu anda iki tane de evladımız var yani öyle uzun süre evli bir flört olmadı şu anda da çok mutluyuz.

2

ben tam 39 yıl evvel sevdiğim adamla evlendim.. onu işe girdiğim ilk yıl tanıdım. kkk' de ikimizde çalıştık.. birbirimizi sevdik ve evlendik.. benim nefesimdir kendisi.. iki oğlumun babası.. dünyanın en iyi insanı, en iyi babası.. abartısız ama.. ben şunu derim hep benim babam bile bu kadar iyi değildir.
39 yıldır beni bir kere olsun kırmamıştır, sesini hiç yükseltmemiştir.. benim özgürlüklerime, kararlarıma saygı duymuştur. kararları ortak alırız hatta daha çok ben veririm.. bana güveni tamdır. hayatta istediğimi yaparım, neden demez.. bilir ki ben onu düşünmüşümdür mutlaka.. hayatıma asla müdahale etmez.. çoğu kadın gibi değilim ben.. bana saygı da sevgide asla kusur etmez.. iyi ki var.. iyi ki hayatımda dediğim, hayatımın en büyük şansıdır o.

1

sevdiğiyle evlenen bir çok kişi tanıyorum çoğu ayrıldı nedense ben sevdiğim birisini bulursam evlenirim doğrusu şuana kadar sevemedim birisini ondan

0

sevdiğime evlenen insan gerçekten çok şanslı bir insan. ben şuan evlenecek yaşta değilim daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyorum. sevdiğim biri var evet ama şuan evlenemem özellikle bu zamanda, ekonomik krizin olduğu zamanda.

0

güzel bir soru şu an için evlenecek oalrak görünüyoruz ileride allahtan bir şey çıkmazsa evlenecez herkese de böyle bir şey tavsiye ederim çok iyi bir şey sevdiği ile bir ömür boyu yaşamak

1

ben evlendim elhamdülillah. genellikle insanlar sevdikleri ile evlenirler zaten :)

1

allah nasip ederse evleniriz inşallah bakalım