-1

tabiki iyi görünüyor suanlik bakalim sonrası ne olur

-1

suanlik sorun yok ins daha iyi olcaklardidr diyrm ben

-1

basketbol milli takımımız gerçekten büyük bir performans sergilediğini açık ve net bir şekilde görebiliriz. taraftarlarımız her zaman arkamızda ve büyük bir coşkulu bir şekilde o türbinleri dolduruyorlar ve oyuncularımıza enerji depoluyor lardı. milli takımın başından engin ataman teknik adamı vardır. engin ataman gerçekten milli takım için büyük bir teknik adam olduğunu söyleyebilirim. bunun için şu anda engin atamanın yetenekli oyuncuları takımda tutup onların gelişmesini ve oynayacakları milli takım maçlarında bol bol onlara güvenmeli. engin atamanın yapması gereken bir diğer şey ise onları oynadığı takımlar da takip etmesi ve uyarılarda bulunması gerektiğini düşünüyorum. yakın zamanda ünya şampiyonasında ve avrupa şampiyonası'nda boy gösterecek olan milli takımımız inşallah büyük başarılar elde edeceğini düşünüyorum.tabii ki bu gerçekten büyük ihtimal ne zaman alabilecek bir şey ama gene de başımızda engin atamadın olması büyük bir fark yaratacağını görebiliriz. kendi evimizde oynayacağımız maçlar pek fazla sıkıntı yarattığını düşünmüyorum çünkü taraftarımız sürekli takımın arkasında ve her zaman o türbinleri oturulacak yer kalmayacak şekilde full doldurduklarını göreceksiniz.yensede yenilsede taraftar her zaman milli takımımızın arkasında ve kazanması için ne gerekiyorsa yapacağını biliyoruz. yeter ki oyuncularımız sahaya çıktıklarında karşılarındaki rakibi yenebilmek için hırslanma ları lazım ve bunu da yapabilecek oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum.tabii ki de eski dönemlere bakarak şu anda bazı oyuncularımızın eksiklikleri çok belli oluyor açıkçası. ama elbet bunun üstesinden gelebilecek oyuncularımızın olduğunu düşünüyorum. bu zamana kadar yaptıkları hazırlık maçlarında pek fazla önem vermedikleri için de olabilir tabii ki ama bir ümit vaat etmiyorlar. tabii ki bunu bilemeyiz ama maçta farklı bir atmosfer ve başarılı atışların her zaman girmesiyle taraftarın da devreye girmesiyle bu işi tamamen bitireceklerini tahmin ediyorum ve sahadan galip gelen taraftar olmalarını gerçekten çok istiyorum. inşallah bize bu sevinci ve bu kupayı yaşatırlar ve türk halkına hediye ederler başarılar 12 dev adam.

-1

basketbol milli takımımız başarılı fakat gerilemede oldukları fark ediliyor.

0

evet bir aralar gerçekten süper formdalardı kadrodakilerden solayı sanırım. fakat şimdilerde pek adını duymuyoruz başarılı bir şekilde.

-1

basketbol milli takımımız önceki yıllara bakarak artık düşüş durumun durumundadır.kaliteli bir kadroya sahip değiliz genel olarak genç oyuncularımız şu anda takımımızın içinde yer alıyor. özellikle eskiden hidayet türkoğlu kerem tunçeri gibi oyuncular vardı ve çok kaliteli bir kadromuz vardı.