0

dunya 3.su takımdan 3. kume takımına. yorumsuz...

0

bakıldığı zaman a milli takımımız da gerçekten büyük bir sıkıntıları olduğunu söylemek mümkün aslında. özellikle geçen senelere bakarak daha da kötü performans sergileyen a milli takımımız şu andaki oynadığı avrupa maçlarında da gerçekten kötü performansı sergilemeye devam ediyor. bunun bir an önce düzelmesi lazım ve ülkemize gerçekten iyi yerlere getirmelerini düşünüyorum. ama tabii ki de bu da genç oyuncularla olabilecek bir şey olmadığını görebiliyoruz açıkçası hepsi genel olarak takımımızın genç olması ve biraz olsun yetenek lazım diye düşünüyorum. özellikle de lucescu çıkardığı kadroda takıma çağırdı oyuncular gerçekten bana göre yeteneksiz diye görüyorum ama tabii ki hepsi gelecek vaat edebilecek bir oyuncular olduğunu söylemek mümkün aslında. ama bu genç yaşta direkmen milli takımı almaları bence yanlış diye düşünüyorum biraz olsun üstünden bir 2 yıl daha geçmesi lazım ve bunu tamamen atlata bilmeleri lazım heyecan oluyor çünkü sürekli. o kadar kişinin önünde oynamak gerçekten hiç kolay değil açıkçası söylemek gerekirse. çünkü bir de kendi taraftarımızın önünde oldu muydu daha da psikolojik olarak kazanma hissine giriyorsunuz ama maalesef kazanamıyorsunuz. o da tabii ki doğal olarak bir heyecanlanmadan eli ayağına dolaşıyor ve istediği performansı sergileyemedi yeni kendisi de biliyor aslında bu yüzden biraz olsun antrenmanlarda ve yat da hazırlık maçlarında biraz daha düzeltmelerini bekliyorum. aslında avrupa'dan bir teknik adamın a milli takımın başında olması bana saçma geliyor. çünkü kendi teknik adamlarımız var ve bütün oyuncuları aşağı yukarı biliyorlar ve istedikleri performansında sergilediklerini her şeyi tam olarak kafalarında sergilemiş durumdalar diye düşünüyorum. bunun için de gidip avrupalılardan hoca getirmenin bence hiçbir anlamı yok şenol güneş olsun fatih terim olsun ve benzeri gibi teknik adamlar milli takımımıza gerçekten zamanında büyük iş katmış teknik adamlardır. bu zamanda da gidip dışarıdan teknik adam aramanın hiçbir anlamı yok gibi. bu yüzden düşüncelerimde türk teknik adamın yakın bir zamanda özellikle gelip milli takımın oturtmaya çalışması lazım diye düşünüyorum. yoksa böyle devam edersek daha da çok şey kaybedebileceğini düşünüyorum.

0

düşmemek için iyi bir oyun ortaya koyamadı hakketti düşmeyi

0

hiç sormayın dün kendi sahamizda yenildik ve düstük c ligine bence hakettik ama lucescu takımı genclestirmeye yöneliyor bence lucescu gitmelidir yerine ersun yanal gelmelidir türkiyenin basında türk teknik adam olmalıdır.

0

takım gençleşti 1 2 yıl bir şey beklenmemeli milli takımımızdan takım oturana kadar toparlana kadar ama şahsi görüşüm arda nın tekrar takıma katılması yönünde her ne kadr sorumsuz olsa da adam becerileri ile barselona ya akdar yükselmiş bir oyuncu kalitesine söz etmek olmaz şahsiyetine bilmem gerçi milli takımın bu hale gelmesinin tek mimarı fterimdir bırakmalı artık teknik direktörlüğü artık mahvetti milli takımı bir de mahkemeye verip tff yi tazminat aldı çok iyi işler yapmış gibi tazminat istemesi bence ahlaksızlık

0

türk a milli futbol takımı bu gidişle başka liglere de süşenili. acile revizyona gitmesi gerekiyor. teknik adama acilen değişmeli. kadro tüm baştan aşağı yenilenmeli. altyapıya acile bir çözüm getirilmeli ve altyapıya gerekli önlem alınmalıdır.

0

maalesef dünkü maçta yenildik. bir alt lige düştük. oyunlarını gerçekten hiç sevmedim.