0

boş zamanlarımızı değerlendirerek az veya çok miktarda bir kazanç elde etmek. aynı zamanda insanlarla fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilmek.

0

bu siteden insanlar hem bilgi sahibi oluyor hemde para kazanıyor. bence çok iyi bir site.

0

para kazanacakmışız ya ne güzel fayda hem ekşi sözlük yazarı gibi durmadan soru cevaplıyoruz bi nevi bilir kişi olduk durup dururken. aa title’m oldu oturduğum yerde

0

bi sitede hem para kazanıyoruz,hem de sorulara cevap vererek kendimizi geliştiriyoruz.iyi bir siteye benziyor daha yeni katılıyorum hayırlısı.

0

bu siteyi yeni gördüm bir forum sitesinde ilk dikkatimi çeken ise kazanç oldu yalan söylememek gerekırse ama şuan soru cevap biraz daha keyifli hale gelmeye başladı görmediğim bilmediğim duymadığı kelimeleri görmeye başladım

0

bu site en azından sana bilgi veriyor. bilgi öğrenmiş oluyorsun ,eğleniyorsun para kazanıyorsun da ne gibi yarar bekleyebiliriz. ki yani bence çok güzel bir site soru sorup cevaplayın para kazanıyoruz evde boş boş oturmaktan daha iyidir bence.

0

şu nedir bu nedir diye soruları cevaplamak için onun ne olduğunu öğreniyoruz yani bilgileniyoruz hem para kazanıyoruz :)

0

bu site de çok komik soru ve cevaplar oluyor eğleniyorum

0

sadece kazanç sağlamak ve kazancı hemen görebilmek