0

evet kısmen de olsa . saç dökülmeleri kansızlıktan veya çeşitli sağlık sorunlarından meydana gelebilir . bence bir doktora başvurmanız daha iyi olacaktır . bunun yanında saçlarınıza gösterdiğiniz sevgi de oldukça önemlidir . onları nasıl kullanıyorsunuz . tararken yoluyorsanız saçlarınızı bu şekilde taranan saçlarda da fazla dökülmeler meydana gelelebiliyor . kullandığımız bazı kimyasal şampuanlar da saçlarınız da dökülmelere yol açarak azalmalar meydana getirebiliyor .

0

b12 eksikliği sac dökülme senenin en önemli unsurudur

0

bu konu hakkında az da olsa bilgim var en azından karsımda ki insanı tadmin eder sorduğu sorulara karsılık verebilirim ki öncelik olarak şununla baslıyorum olabıldıgınce stres yapmayın arkdaşlar ana kaynak gibi bir şey biraz gamsız olmak gerekıyor hııı evet dercesine. yediğiniz besinlere dıkkat edin vitamini bol olan meyveler sebzelerden yiyin demirinizi eksik etmeyin olabıldığınce doğal olarak almaya calısın sampuanızı iyi seçin doğal sampuan olsun kimyasallardan uzak tutun her sabunu kullanmayın sıcak fön düzlestirici atın bir kenara ateşe ateşle yaklasmayın bunları göz önünde bulundurun simdik sayarım burda ama marka isim vermek istemiyorum doğal sampuan içine e vitamin hapı bildiğiniz üzere bu yağlar var çam terebentin yağı 2 3 damla atın karstrın 2 gunde bir saclarınıza masaj yapar sekılde uygulayın bunları dememden önce sona gelıyorum ama suan bastayım umarım sonunu okumusundur doktora danış ilk ölcülerine baktır ona göre hareket et testostorondan kaçın fazla yaklasma o konuyu ınternetten arastır :)

0

stres mevsim geçişinde genetik olabilir bir çok sebebi vardır

0

şaç dökülmesi genelde sitresten olur bide şampuan kullanmayın bence

0

ben kendimden örnek vererek gitmek istiyorum. benim saçlarım elime geliyor aynı zamanda yatağımda döküntüleri gayet açıktı. doktora gittiğimde kan değerlerimden dolayı dedi. bana bir ilaç yazdı. o gündür buğündür saçlarım dökülmüyor. mutlaka bir doktora gidin. ve zeytinyağı takviyesi yapın.

0

saç dökülme sebei bence çok fazla şampuan değiştirilme sebebidir bir şmapuan a baglı kalmıyoruz reklamalrda gördükçe söylenenlere inanıp sıklıkla şampuan değiştiriyoruz şampuan ın yanı sıra genetik özelliği de var saç dökülmede babam dahil tüm amcalarım ın saçları dökülmüş durumda babam amcam yani babam gilin ailesini komple saçları dökülmüş durumda bende bizde oalcak mı diye beklyirum hiç şampuan değiştirmedim 4 yıldır hep aynısı kullanıyorum şuan için dökülme yok genetikten kaynaklı dökülür mü oraını zaman belirleyecek artık

0

saç dökülmesinin sebebi; sürekli yıkamamamız ve saçlarda kepek oluşumu saç dökülmesinin ana sebepleridir. bazı kişilerde ne kadar saç bakımı yaparsan yap, aileden gelen genetik bir saç dökülme varsa onun önüne geçemezsin.

0

saç dökülmesi genellikle çinko eksikliği nedeniyle oluyor.

0

fazla yaşanan strestir ya da genetik olabilir.

0

saç dökülmesi kansızlık, stres, sinir devamlı saçı böyle toplamak saç dökülmelerine neden olabiliyor.. ve saçlarımızı bazen açık bırakmamız lazım ve banyoda saçlarımızı masaj yapmak lazım. nasıl bir vücudun masajı ihtiyacı varsa kafanında masaja ihtiyacı var. saçlarımızın da hem de sağlıklı olmuş oluyor.

0

her hastalıkta olduğu gibi stres olabilir altında yatan sebep.

0

saç dökülmesi nedenleri
stres
protein yetersizliği
genetik

0

saç dökülmeleri çoğunlukla genetiktir babadan oğula anneden kıza geçebilir diğer bir sebebi strestir yaşadığımız her gün stressiz bir zamanımız geçmiyor bu yüzden saç dökülmeleri özellikle çalışan insanlarda çokça görülür tedavisi şampuanı ve benzeri yoktur tek çaresi stres yapmamaktır.

0

saç dökülmesi mevsim geçişlerinde olabileceği gibi en büyük sebebi stresdir

0

duyguların kötü olanlarının aşırı derecede yaşanması diyebiliriz yada kronik olan genlerden ggeçen durumalrdan