0

bence sac dökülmesinin asıl nedeni genetik olmasıdır mesela bakıyoruz adam yirmi yaşında saçları hep dökülmüş adama soruyoruz babamın dedemin saçlarında erken yaşta dökülmüş diyor tabi bunlarla beraber stresde olabilir uykusuzluk yorgunluk olabilir fakat en onemli etkeni bence genetik olmasidir.

0

saç dökülmelerini kansızlık sebebi ile de dökülebilir özellikle bağışıklık sistemi zayıf olan insanlar tarafından da saçlar da dökülmeler meydana gelebilir. bunun için saçlarımızı özenle taramak çok fazla oynamamak gerekir çünkü bu tür durumlar da saçlar daha çok dökülme yapabiliyorlar. ayrıca kimyasal maddeler özellikle çeşitli kimyasal şampuanlar da saçlar da dökülmeye yol açabiliyor buna dikkat etmek ve şampuanlarınızı iyi seçmeniz gerekir. eğer saçlarınız çok fazla dökülüyorsa bir kan testi yaptırmanız fayda var. doktora gidiniz muhakkak ki

0

bence en önemli sebebi spreyi veya jöleli olduğunda yıkamadan yatmak, düzenli bakım yaptırmamak, düzenli kestirmemek

0

sık sık yıkamalısınız eğer uzun sacliysaniz topluyorsaniz havalandirmalisiniz

0

devamlı yağlı bırakırsan saç dökülmesi olur ,bir de stres stres gerçekten saçı döküyor. yani zaten saç dökülmesinin, hastalıkların bile en büyük düşmanı stres yani.