0

benim severek kullandığım en güzel marka gercek den htc markasidir.gayet kullanışlı ve ozellikleride baya çok her konuda işime yari o bana yetiyor

0

en çok kullanmayı sevdiğim telefon markası huawei'dir.

0

en çok severek kullandığım telefon markasını bu sene aldım. huawei mate 10 lite telefon muhteşem. hem kullanmak için hemde fotoğraf çekmek için güzel telefon. hafızası da çok geniş ve özellikleri de çok iyi.

0

en cok severek kullandııgım telefon markası iphone 6’dan sonra çıkanlar

0

ben bu zamana kadar nokia, huawei, lenova, samsung, ıphone markalarını kullandım en beğendiğim tüm özellikleri tam bana göre olan, markaların arkasındaki tekbik servis olan marka ıphone. diğer markalar telefonu piyasaya sürüyor ve ne oldu ne arızası var diye hiç bakmıyor. samsung s3 kullanırken bataryası öldü bende garanti için konya ya götürdüm. garantideki kadın neyin olduğunu sordu bende bataryası öldü değişim istiyorum dedim. kadın da içeriye soru ellerinde bulunduğunu ben biraz beklersem hemen değişimi yapılacağını söyledi, bende bekledim yarım saat içinde değişimi yapıldı. buda ne var işte hemen değişimi olmuş diyebilirsiniz ama değişim yapıldıktan sonra birde orjinal batarya olmasına rağmen 6 ay içinde yeniden batarya öldü yine garantiye vermek için konya ya gittim ve garantiye verdim, o zamanda kadın yine ellerinde bataryanın olduğunu söyledi ama süre vermedi ne zaman değişiklik olacağını. bende buraya başka şehirden geldim en yanımda yedek telefon yok ben burdayken değişim olsada gitsem dememe rağmen kadın inatçı çıktı. bende çıktım gittim ertesi günü tekrar garantiye gittiğimde, kadın değişimi yapılmış ama kontrol aşamasında dedi bende ne zaman biter dememe rağmen yine net bir cevap vermedi. artık bir kaç gün git gel yapmama rağmen tam değişimi yapıldıktan sonra 5 gün kontrolü sürdü. bir telefonun kontrolü beş gün sürer mi? ondan dolayı bir çok marka teknik servisleri iyi değil ama ıphone telefonlarına her zaman sahip çıkıyor. bundan dolayı benim tercihim ıphone.

0

güzel kullanışlı olan telefonları seviyorum,
samsung kullanıyodum hep. gayet iyi telefon kasmalari olmasa.
asus ta kullandım oda güzel belleği yeterince iyi bilgisayar markası zaten.
önceden de nokia kullanırdım onu da baya seviyorum kaç kere düştü hicbir şey olmadi. hic tamirciye vermedim
taş gibi telefon dedikleri nokiadir.
ama malesef ki, artik nokiayi piyasada goremiyoruz geri planda çok.

0

benim en çok sevdiğim telefon markası aslında sony xperia. çünkü kullanış olarak ve diğer özellikleri olarak gerçekten çok sevdiğim bir telefon. bakacak olursak iphone benim kullanabileceğin telefon tarzlarından biri değil.ben bir zamanlar kullanıyordum ve gerçekten de çok karıştırdığım zamanlar olmuştur iphone telefonumda.o yüzden genellikle android telefonlar seçmeye karar verdin mi burada sony xperia olduğunu görebildim gerçekten mükemmel bir telefon kullanmanızı tavsiye ederim herhangi bir sıkıntı da çıktığını görmedim.samsung telefonlarına bakacak olursak eskisi kadar gerçekten satılıyor ama bence o kadar da iyi değil gibime geliyor.çünkü samsung telefonları genel olarak bir yerden sonra ömürlerinin azaldığını görebilirsiniz.bu yüzden teyzeciğim genellikle sony xperia oluyorum ya da yeni çıkan marka telefonlarla tercih etmeye çalışıyorum.

0

samsung benim bebeğim. vazgecemiyorum ondan. şuan ayriyiz ama elbet bir gün buluşacağız.

0

ben hemen hemen tüm telefon markaları kullandım diyebilirim yani ama en çok lg ile lenovo ya çok sevdim şu anda lenovo kullanıyorum.