0

telefon içerisinde en çok kullandığım uygulama whatsapp tır.

0

genel olarak instagram gündemi takip etmek içinde twittera kullanıyorum arkadaşlarımla haberleşmek için ise whatsappı kullanıyorum

0

çoğunlukla para kazandıran uygulamalarım var onları kullanıyorrum whatsap kullanıyorum

0

yani telefonumda en çok kullandığım uygulama whatsapp zaten herkesin telefonunda olduğu gibi müzik çalar çünkü müzik dinlemeyi gerçekten çok seviyorum.. bir de enpara.com mobil uygulamasını kullanıyorum. orada en azından faturamı ödemiş oluyorum. mesela internetten alışveriş yapacağım zaman işime yarıyor bir de bebeğim için bir uygulama var onun gününü falan takip ediyorum şu an zaten 14 aylık kullandığım uygulamadan arasından bir tanesi de o genellikle bu uygulamaları kullanıyorum şu an varsa da tam hatırlamıyorum.. zaten ben sosyal medya falan kullanmadığım için telefonuma indirmedim o uygulamaları da gerek duymuyorum çünkü.

0

telefon içerisinde en çok kullandığım uygulama instagram ve whatsapp uygulamasıdır. çoğunlukla instagram da fotoğraf paylaşımı yapıldığı için kimin o an ne yaptığını nerede olduğunu öğrenmek görmek için sıklıkla bu uygulamayı kullanıyorum. whatsapp ise bildiğiniz üzere mesajlaşma konusunda bambaşka bir boyuta çıktı artık. facebook ile birleşmesi sonucu getirdikleri güncellemeler ve emojiler ile son zamanlarda oldukça keyifli bir hal almaya başladı. aynı zamanda görüntülü ve sesli arama özellikleri ile sadece mesajlaşma değil görüntülü görüşme ve sesli görüşme konusunda da bu özellikleri ile ön plana çıkıyor. son dönemlerde getirmiş oldukları hikaye modu ile her ne kadar instagrama rakip olmaya çalışıyor olsalar da bu konuda oldukça geride olduklarını söylemekte mümkün. aynı zamanda yakın arkadaş çevrenizle kurmuş olduğunuz gruplar üzerinden eğlenceli diyaloglar ve keyif alacağınız ''geyik muhabbeti'' ne rastlamak oldukça mümkün. bunların dışında ek olarak sayabileceğim twitter var tabi. instagram ve twitterı birbirine benzetmek bir yandan mantıklı aslında biri görsel biri yazılı medya. anlık haberleri almak için artık televizyon da haber saatini beklemeye gerek yok twitter sayesinde bu haberleri anlık dakikası dakikasına gündemi takip edebiliyor ve bu konuda özgürce fikirlerimizi savunabiliyoruz. tabi bu bir kesimin pek hoşuna gitmese de twitterın bir sosyal medya olduğunu ve kişinin belirli saygı kuralları içerisinde dilediğini yazma özgürlüğü olduğunu da unutmamak lazım. bu 3 ' ü dışında aktif olarak kullandığım bir diğer uygulama ise swarm. swarm uygulamasında o an nerede olduğunuzu kiminle olduğunuzu o ortamdaki çevre ile paylaşabilip iletişime geçme imkanı sağlayabilirsiniz. doğru kullanıldığı sürece diğer uygulamalar gibi swarm uygulaması da son derece faydalı bir uygulama.onun dışında alım satım yaptığımız için letgo uygulamasını da sık sık kullanıyorum. bu uygulama elden çıkarmak istediğimiz ve başkasının işine yarayabilecek herhangi bir eşyayı paylaşma imkanı sağlıyor. ederini belirledikten sonra fotoğrafını yükleyip paylaştıktan sonra gerek yakın çevre gerekse çoğu zaman uzağınızda ki bir konumda bulunan insanın ilgisini çekebiliyor sizinle iletişime geçip bu elinizde ki eşyayı veya ürünü al sat yapma imkanı sağlıyor.

0

telefon içinde ençok uygulama sahibinden ve türk telekom mobili kullanıyorum.

0

telefon içerisine en çok kullandığım uygulamalardan biri de whatsapp uygulamasıdır. genel olarak arkadaşlarım da buradan mesajlaşıyorum ya da konuşuyorum. gerçekten çok kullanışlı ve daha çok özellik getireceklerini tahmin ediyorum. bakıldığı zaman dünya genelinde gerçekten çok yaygın bir uygulama olarak görebilmekteyiz. bazı kişiler whatsapp uygulaması yerine sosyal medya araçlarını kullanmayı tercih ediyorlar. en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri de instagramdır bana göre. çünkü herkesin genel olarak en çok vakit geçirdiği bir yer vardır. sosyal medya kullanmayı pek fazla sevmiyorum ben. orada genel anlamda fotoğraf paylaşımı yapılıyor ya da video paylaşımı oluyor. whatsapp uygulamasında ise grup halinde konuşmak isteyen kişiler ya da özel olarak sohbet etme imkanı var. sosyal medyada konuşmayı pek fazla tercih etmiyorum. çünkü çok gereksiz insanların olduğunu görüyoruz. bu yüzden vaktimin genelini whatsapp uygulamasında geçirmeyi seviyorum.