0

kıl aylarında severek yediğim meyveler arasında muz ve portakal ve eiilma önceliklerim arasın da yer alırn.

0

kis aylarinda portakal ayva mandalina genelde yemeyi severim

0

portakal, mandalina, armut, kivi meyvelerini severim. ama bunların içinden en sevdiğim mandalinadır.

1

portakalıç, elma gibi meyveleri kışın günü çok severim.

0

kış aylarında tartışmasız en sevdiğim nar

0

kış aylarında sürekli tükettiğim meyveler; portakal, mandalina, greyfurt gibi meyveleri tüketiyorum. bunları tüketme amacım kış aylarında hastalanmıyım diye.

0

mandalina,armut,kivi,muz,elma,portakal,havuç

0

kış aylarında meyve yemek çok önemlidir özellikle sağlığımız için mandalina muz ayva armut gibi meyveleri yiyebiliriz. herkese tavsiye ederim. kesinlikle herkes meyve tüketmeli meyve tüketmezsek vitamin ihtiyacımızı alamayız.

0

kış aylarında en çok sevdiğim meyveler elma ,portakal,mandalina,muz,nar ve ayvadır.

0

mandalina elma muz ayva kereviz günde mandalina çok yiyoruz

0

elma,mandalina, portakal ve diğer turnc giller çok güzel bu meyve ler.

0

benim ençok sevdiğim meyve arasında en çok sevdiğim portakal ve nar çünkü hem vitaminn veriyorlar hemde kahvaltilarimda portakal skip organik bisekilde içiyorum en sevdiğim portakal.

0

kısın genelde elma portakal mandalin nar. limonlu çaylar kestane kuru meyveler tuketilir

0

benim en çok sevdiğim meyvelerin arasında öncelikle nar geliyor.gerçekten çok faydalı bir meyve olduğunu düşünüyorum ve kan yapıcı bir özellik olduğu için kışın da grip olmam için çok faydalı olabilecek bir meyve olduğunu düşünüyorum. tabii ki portakal ya da greyfurt tabii ki bunlar da çok faydalı olduğunu düşünüyorum . ilk önceliğim benim her zaman narolmuştur ve gerçekten özellikle suyuna çok sevdiğimi söyleyebilirim.bazı kişiler kış aylarında meyve yemeği dahil sevmez ama birçok hastalığa çok iyi geldiğini söylemek mümkün aslında. o yüzden biraz daha sık sık yemeye çalışmalıyız özellikle bu aylarda.

0

meyve mi bilmem ama kestane kışın çok tüketilir ve hemen hemen herkes sever önceden sobalar vardı üstüne koyardık artık ocakta yapıyoruz

0

narı çok severim mandalina, portakal bayılırım c vitaminleri.

0

kış aylarının vazgeilmez meyveleri portakal ve mandalina dır grip hastası olunmaması içinde sık sık tüketilir hatta suları sıkılıp kahvaltılar da sporlardan sonra vitamin versin diye nektar hallerine getirilip içilir

1

ben en çok mandalina meyvesini severim.. hatta az evvel eşime dedim mandalinalar 5 adet kaldı yine gelirken al diye.. günde 3-4 adet yerim.