0

çok başarılı bir oyuncudur bir sürü dizide yer almıştır bunlardan the protector dizisinde faysal karakterindedir masum dizisinde tarık karakterindedir. canım sensin dizisinde charles hamilton rolünde yer almıştır. muhteşem yüzyıl dizisinde pargalı ibrahim paşa rolündedir. bu kalp seni unutur mu analar ve anneler filmlerde oynamıştır. kabuslar evinde cihan arka sokaklar'da erhan hatırla sevgilide de necdet rolündedir. sensiz olmuyor da can çapkın da özgür serseri ömer zeybek ateşinde kerem rolünde oynamıştır benim en sevdiğim ise muhteşem yüzyıl dizisindeki rolü dur başarılı bir oyuncudur kendisi.

0

yıllar önce ben de gamze özçelik ile başrolünü paylaştığı serseri dizisinde tanışmıştım, hâlâ da o karakterinin etkisi zihnimden silinmemiş.

0

çok başarılı bir oyuncu olarak görükmese de yıllar önce gamze özçelikle birlikte serseri filmin de çok başarılı bir oyunculuk yapmışdır ben ilk olarak orda görüp begendiğim oyuncudur sonrasın muhteşem yüzyılda boy göstermişdi su sıralar sensziliğini korumakta