0

kanser türleri çok çeşitli olduğu için her kanserinde kendine göre farklı belirtileri ortaya çıkabilir. ancak bazı genel geçer ve herkeste sıklıkla görülen kanser belirtileri vardır bunlar ise şu şekildedir.
vücutta aniden meydana gelen şişlikler ve fazlaca ödem birikmesi
sürekli olarak halsiz hissetme ve vücutta geçmeyen şiddetli ağrılar
dışkıda kan görülmesi
hızlı bir şekilde iştahsızlık nedeni ya da ortada hiçbir neden yokken çok fazla kilo vermek
kırgınlık ve yorgunluk hissinin artması
kansızlık şikayetinin fazlalaşması
bir ses tellerinin zarar vermesi ve kronikleşmiş bir ses kısıklığı sorunu yaşanması
geçmeyen yüksek ateş sorunu
ciltte yaşanan bir sorunun çok geç bir şekilde iyileşmesi
yutkunmada problem yaşama

bu gibi problemler olduğu zaman kanser hastalığının bir sebebi olabilir ancak burada bahsedilen belirtiler bir çok basit rahatsızlıklarında sıklıkla karşılaşılan belirtilerinden biri de olabilir o yüzden hemen endişeye düşmeden öncelikle tüm kontrollerinizi yaptırmalısınız. çünkü her belirdi kesinlikle kötü bir rahatsızlığın sebebi olmak zorunda değildir bazen sadece psikolojik kaynaklı olarak bile bu şekilde belirtilerle karşılaşabiliyoruz.

1

bildiğim kadarıyla kanser hastalığının kesin bir belirtisi yok. hatta böyle bir belirtisi olmadığı için hiç kimse fark edemez kanser olduğunu ve bu yüzden kanser hastalarına ve bu hastalık için erken teşhis önerilir. ve sonuca göre bu hastalığın erken teşhis i mevcut değildir. bildiğim kadarıyla böyle yani. herkese kolay gelsin. bol kazançlar. yarışma da da başarılar dilerim.

0

vücutta kansızlık olmaya başlar. merhaba halsizlik belirtisi ortaya çıkar. saçları dökülmeye başlar.