0

mandalina, kivi, muz, çilek, kiraz, nektari, armut, dut, böğürtlen...

0

daha çok yediğim meyveler mandalina, elma, armut, muz, havuç gibi meyveleri daha çok tüketirim.

0

en azından şunu belirteyim. meyveler arasında sevmediğim meyve hiç yoktur. ancak hiç yemediğim, tadına bakmadığım meyveler vardır kiiii, onları da hiç yemem diyemiyorum. ama bayıla bayıla yediğim o kadar çok meyve var ki.. mesela portakal, çekirdeksiz üzüm, kavun, kiraz, dut... bayıla bayıla yerim

0

tüm meyveleri severim. genellikle meyve yiyen birisi değilim ama meyvelerin tadına bakarım yani ama en çok sevdiğim meyve muz ,kivi ,kiraz, çilek, erik.

0

muz karpuz kıvıu kıış aylarında portakal yazın uzum ve krpuz vazgecilmezimdir kesinle vazgecmem sonbaharda ise nar en çok sevdiğim dir

0

her meyveyi severim hemen hemen. bir tek muşmula ve cennet hurması diyorlar galiba tadlari mayhoş oldukları için pek bana uymuyor. ama onları da yerim yani. ayirmam.

0

özellikle kış aylarında en çok sevdiğim meyvelerden biri de benim greyfurt olduğu için genellikle bol bol tüketmeyi tercih ediyorum. tabii ki kış aylarında bir de diğer güzel meyvelerden biri bence nar tam kan yapıyor sağlığımız açısından çok önemli.en azından fazla bir meyve tüketen biri değilsek de en azından sularını sıkıp içmemiz de bir o kadar vitamin kaynağı anlamına geliyor.

0

meyvelerden hepsini yerim ama daha çok turunçgiller tüketirim.

0

hiç ayırt etmem açıkcası tüm meyveleri severek yerim o yüzden de sağlıklı bir insan olduğumu düşünüyorum.