0

juventus italya da seia liginde oynamaktadır.foma reneklri siyah beyaz dir.vede ligde ve avrupada tabiki adından bolca söz ettirmiş ve halada ettiren bir kulüptür.üst üste ligde şampiyon olmalari ve tabiki birbirinden usta ayakların olduğu ve en son ronaldoyuda madrid den alarak taraftarida mutlu eden ve yönetim olarak da hemde avrupada her kupada üst sıralara gelerek şampiyon luk düşünen bir kaliteli bir kuluptur.

0

siyah beyaz renkli formaya giyen juventus takımı son yıllarda italyan liginde çok başarılıdır.

0

italya serie a liginde devamlı favori renkleri siyah beyaz

0

juventus takımı italya seri a ligindeki bir futbol takımıdır renkleri siyah-beyazdır.son 7 yıldır ligde şampiyon oluyorlar ve bu uzun bir süre değişmeyecek gibi.

0

juventus liginde her zaman başarılı, favori olarak lige giriyor son 5 senede. cristiano ronaldo, mario mandzukic, miralem pjanic, paulo dybala gibi çok önemli hücum aksiyon oyuncularına sahipler ve bu şampiyonlar ligi'nde finalde kupayı alacak takım olarak görüyorum. keşke buffon'u göndermeseydiler ama ronaldo'nun da gelmesine çok sevindim, takım giderek büyüdü.

0

evet juventus takımı liginde gayet başarılıdır neden diceksin çünkü juventus italya seri a ligine amborgo koymuştur tam 7 sene ust üste şampiyon olmustur bu senede ben şampiyonun değiseceğini sanmıyorum çünkü cristiano ronaldoda geldi ve her zamanki gibi ronaldo cok güzel top oynuyor takımı sırtlayan isimlerden birisi çıktığı 13 maçta 9 gol atıp 5 de asist yapmış bence bu çok güzel bir rakam zaten rekor kırmıs juventus takımında bu kadar maçta bu kadar katkı yapan daha önce bir oyuncu olmuş ronaldo ise onu geçti ve rekoru kırdı her nsyse juventus sanki benden başka kimse bu ligde şampiyon olamaz diyor her seneye çok iyi başlıyor şampiyonlar ligindede çok iyi gidiyor bence gruptan çıkmayı garantiledi son oynadığı maçta m.utida yenildiler sok bir yenilgi aldılar ama olsun juventus italyanın en başarılı takımıdır bence 5 sene daha üst üste şampiyon olacaktır.

0

juventus takımı şu ana kadar ligi'nde çok başarılı bir şekilde ilerlediğini söylemek çok doğru aslında. öyle biliyor musun gerçekten çok büyük bir performans ile like başladıklarını ve cristiano ronaldo'nun gelmesiyle tamamen büyük bir enerji yakaladıklarını söylemek çok doğru olduğunu söylemek isterim. özellikle gol yollarında ve asist konularında gerçekten de çok büyük bir performans sergileyen cristiano ronaldo juventus takımında tamamen büyük bir ilgi odağı olduğunu söylemek çok doğru olduğunu düşünüyorum. juventus takımının forma renkleri siyah ve beyaz olarak bilinmektedir. gerçekten baktığımız zaman juventus takımı gerçekten deavrupa'da ve ligi'nde gerçekten de çok başarılı bir şekilde ilerlediklerini söylemek çok doğru olacağını düşünüyorum. özellikle avrupa'daki maçlarına gerçekten de şu ana kadar iyi bir performans sergilediklerini ve şampiyonlar ligi'nde de şu ana kadar da iyi bir şekilde ilerlediklerini görebiliyorum. git bir ihtimalle zaten gruptan çıkmayı garantileyecek derler ve büyük bir mucize olmazsa evleneceklerini hiçbir şekilde zannetmiyorum ama tabii ki bu futbol hiçbir zaman belli olmaz ama yine de başarılı takımının avrupa'da büyük bir başarı elde edeceğini ve gerçekten de kupayı alabileceğini inanıyorum açıkçası. inşallah ilerleyen zamanlarda da büyük bir transferler gelebileceğini ve daha iyi yerlere gelebilecek bir juventus takımı sevgiliye bildiği en iyi performans sergileyebileceğiniz söylemek çok doğru olur ve inşallah da en iyi bir şekilde önümüzde daha iyi bir kadro ve taraftarıyla karşımızda daha kuvvetli bir şekilde çıkacağını tahmin ediyorum. görebildiğim kadarıyla gerçekten de şu anda taraftarları hiçbir gücü maçı kaçırmadan izlediklerini görebiliyoruz çünkü şu anda tamamen zaten ligi odaklı ve şampiyonlar ligi'ne uzakta bir şekilde ilerlediklerini söyleyebiliriz hiçbir maçının taraftarları kaçırmadı kaçıracaklarda hiçbir şekilde zannetmiyorum çünkü oynadıkları oyun gerçekten mükemmel ve bende bir juventus taraftarı olsam hiçbir şekilde onların maçını kaçıracağını hiçbir şekilde zannetmiyorum. özellikle ilk yarı transfer döneminde büyük bir transfer daha gelebileceğini tahmin ediyorum juventus takımında bazı bölgelerde eksiklikler olduğunu görebilmek değil aslında bu yüzden de kaliteli ve ronaldo'nun isteyebileceği bir oyuncuyu getirebileceklerini tahmin ediyorum inşallah da böyle olur ve ronaldo ile iyi anlaşabilecek bir oyuncu olduğu sürece ronaldo daha da iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. inşallah juventus takımı şu ana kadar oynadığı oyunlar ligi tamamen gerçekten gördüğüm kadarıyla hiçbir şekilde puan kaybetmedi ligi'nde ve gerçekten de kaybedebilecek bir lig takımı görmüyorum italya serie a ligi'nde. inşallah daha iyi yerlere gelebilecek bir juventus takımını görüyorum önümüzdeki yıllarda daha da iyi bir performans sergileyerek şampiyonlar ligi kupasını tamamen onlara kalabileceğini tahmin ediyorum bu sene olmasa bile önümüzdeki sene muhtemelen bu kupaya sahip çıkacaklarını tahmin ediyorum.

0

juventus takımına baktığımız zaman italya serie a ligi'nde gerçekten çok sevilen bir takım ve izleyicisi ve takipçisi çok olan bir takım olarak önümüze çıkıyor. özellikle ligi'ndeki performans gerçekten çok iyi olduğu için her sene şampiyon olmaya devam ettiklerini söylemek çok doğru olur. bunun için de aslında ronaldo'nun gelmesi ile tamamen real madrid takımından juventus takımı daha çok kuvvetlenmiş ve önemli bir oyuncu aldıklarını söylemek çok doğrudur. daha fazlapuan farkını ligi'nde açacaklarını ve erkenden ligi bitireceklerini tahmin ediyorum aslında. göre biliyoruz ki şu anda ligi'nde gerçekten 14 maçın 14'ünü de kazanan bir juventus takımı var önümüzde. gerçekten oynadıkları oyun benim için çok farklı ve izleyici açısından gerçekten de çok keyif verici bir futbol oynadıklarını söylemek çok doğru olur benim için. diğer takımlara bakarak gerçekten büyük fark atmaya devam ettiğini düşünüyorum. juventus takımının forma renkleri siyah beyaz olarak bilinmektedir aslında. inşallah daha büyük yerlere gelir ve daha çok kaliteli oyuncuları alaraktan juventus takımını izlemekten her zaman ve her dakika takip etmekten hiç usanmam.

0

juventus takımı lige adeta ambargo koymuştur. her sene şampiyonluğa oynar ve şampiyon da olur. mali açıdan çok iyi durumdadırlar. renkleri siyah-beyazdır. yakın zamanda arma değişikliğime gitmişlerdir.

0

juventus takımı şu ana kadar çok başarılı bir performans sergilediğini puan tablosuna baktığımız zaman görebiliriz.özellikle ronaldo geldikten sonra daha da kadrosu güçlenen bir takım olduğunu görebilmek mümkün aslında. ama avrupa kupalarında istedikleri performansı pek fazla gösterdiklerini söyleyemem. bunun için biraz daha takımın oturması lazım diye düşünüyorum. juventus takımının renkleri beyaz siyah olarak bilinir.