0

fransa ligi ne baktığınız zaman çok başarılı bir lig olduğunu söyleyebiliriz. genellikle büyük takımlar bu ligde oynuyor ve gerçekten sağladıklarını söylemek istedim. baktığımız zaman aslında şu anda paris sen jermen gerçekten doğru düzgün şekilde ilerliyorsun ve şampiyonlar yavaş yavaş ilerlediğini söylemek daha doğru olur. diğer takımların biraz daha kadro kalitesi çok düşük kaldığı için paris sen jermen gibi kuvvetli bir kadroya karşı oynayamadıklarını görebiliyoruz. onun için biraz daha transfer yapmaları gerekiyor ve kadrolarını tamamen güçlendirmeleri gerekiyor. fransa ligi ne baktığımız zaman aslında genel olarak bol gollü maçlar geçtiğini görebilmek mümkündür. aslında savunmaları daha çok ama yine de boş pozisyonları buluyorlar ve genellikle de pozisyonlar gol ile sonuçlanıyor. bu yüzden her zaman fransa ligi'ni izlemeyi ve heyecanlı bir şekilde televizyona kitlendiği mi söylemek isterim. ben seni yine baktığımız zaman gerçekten taraftarlarımız iyi bir şekilde destekliyor takımlarını. fransa ligi'nde baktığımız zaman zeminlerin kötü olmasından dolayı gerçekten olumsuz hava şartlarında oynamak gerçekten güç olduğunu söylemek isterim. bu yüzden her zaman fransa liginden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim diyebilirim. özellikle baktığımız zaman fransa ekipleri gerçekten avrupa'da büyük iş başardıklarını söylemek daha doğru olacağını düşünüyorum. özellikle paris sen jermen gerçekten şampiyonlar ligi'nde şu anda istedikleri performansı tam olarak oynayamadıklarını görebiliriz ama yavaş yavaş toparlanacaklarını ve adlarını bir üst tura çıkaracaklarını tahmin ediyorum. inşallah fransa ligi bu şekilde devam eder ve gerçekten de daha çok zevkli maçları izleyebileceğimiz ve bol gollü maçlar olmasını istiyoruz.

0

fransa ligine bakacak olursak eğer, ligde psg bir kaç senedir üst üste şampiyon oluyor benim tahminimce psg bir kaç sene daha üst üste şampiyonluk elde edecektir. özellikle neymar,cavani,mbappe psgnin şampiyon olmasındaki en büyük etken olacaktır. psg kaliteli futbolcularıyla çok güzel futbol oynuyor seyirciye zevk veren bir futbol oynuyor benim tahminimce psg bu sene çoktan şampiyonluğu kazanmış durumda, oynadığı oyun ve aldığı puanlar ortada marsilyada çok iyi futbol oynuyor ancak devamlılık sağlamıyor geçen sene uefa avrupa liginde finalde arsenala kaybetti bence marsilya ligde yine ikinci olacaktır oynadığı futbolu izleyiciler zevkle izlemektedir. monaco desen şampiyon olduktan sonra çoğu oyuncusunu sattı bence çok büyük bir hata yaptı takım galibiyet almayı unuttu koskoca monaco takımı şuan son sırada yer alıyor. beni şasırtan lyon takımının bu kadar başarısız olması takımda çok kaliteli ayaklar var memphis depay, nebil fekir gibi çok iyi oyuncular var ancak lyon gidene gelene maç kaybediyor. benim düşünceme göre lyon iddaaya çalışıyor çoğu bahis severleri en çok yatıran takımdır. öte yandan lille takımı eski gücünde değil eskiden hep ilk beşte gördüğümüz takım son senelerde hep orta sıralarda yer alıyor ben severim lilleyi ama orta sıralarda yer almasını takımda iyi oyuncuların olmadığına bağlıyorum. genel olarak fransa ligi hakkındako düşüncemi sorarsanız, bence psg 20 puan fark atarak şampiyon olacaktır. marsilya ikinci olacak ve lyon ise üçüncü olacaktır benim fransa ligi hakkındaki düşüncelerim bu şkildedir.

0

fransa ligi ne baktığımız zaman aslında pek fazla ilgi gören birliklerden liglerden olduğunu söylemek çok doğru. çünkü görebiliyoruz ki oynadıkları futbol gerçekten değerlikleri bakarak daha heyecan verici ve daha da zevkli olduğunu söylemek daha doğru olur bana göre.şu anda fransa ekipleri avrupa'da büyük bir iş başaramadıklarını söylemek çok doğru olur. çünkü belirli bir yere kadar gidebiliyorlar bir daha sonrasında da elemelerinde kaybederek kupadan eğleniyorlar. bakıldığı zaman fransa ligi'ni aslında paris sen jermen takımı gerçekten de çok güzel oynayan bir futbol kulübü olduğunu söyleyebiliriz. bunun içinde yapılması gereken aslında paris sen jermen in durdurmak hiç o kadar da kolay olmayacağı için. diğer takımların da biraz olsun transfer konusunda daha da önemli oyuncuları alması gerektiğini düşünüyorum ve maddi konuda hiçbir sıkıntı yaşamamaları gerekiyor. bunun için de tabii ki büyük bir destek gerek var taraftar kulüplerinden ve yönetimdeki maddi sıkıntının tamamen kalkabilmesi için. bir diğer yandan bakıldığı zaman aslında fransa ligi takımların taraftarları her zaman bir adım bana göre önde.bana göre oynadıkları futbol gerçekten de keyif verici ve sıfatları full doldurduklarını görebiliyorsunuz fransa takımlarının taraftarları. o yüzden de her zaman bir numarayı hak ettiklerini düşünüyorum ve her zaman da takibim içerisinde olabilecek bir lig olduğunu söylemek isterim sizlere. inşallah ilerleyen zamanda daha da iyi yerlere gelebileceğini ve bir an önce transfer sezonunda girip herkes istediği transferi yaparak daha da yetenekli oyuncular alırsalar daha da keyifli hale geleceğini düşünüyorum bu ligin. şu anda gördüğüm kadarıyla paris sen jermen takılan ligde büyük bir üstünlüğü ne almış ve şampiyon olmaya adım adım ilerlediğini görebiliyoruz. inşallah bu sene de zevkli birlik geçer ve puan kaybı yapmasını bekliyorum artık açıkçası paris st germain takımının. bir diğer yandan bakıldığı zaman statları her zaman daha şık ve elverişli bir şekilde olduğunu söyleyebiliriz diğer avrupa ülkelerine göre bir adım her zaman öldü olduğunu düşünüyorum. çünkü göre biliyoruz ki gerçekten de hava koşullarına her zaman elverişli statlar yapmaya özen gösteriyorlar ve bunun da yaptıklarını düşünüyorum yaptıkları statlarda. bunun için de aslında belli bir miktar para döktüklerini ama sonuç olarak da bunun karşılığını alabileceklerini tahmin ediyorum. bir diğer husus ise alt yapıya baktığımız zaman fransa ekipleri her zaman altyapılarını her zaman önem verirler ve tamamen desteklediklerini söyleyebiliriz. bu bir ülkede futbolun ne kadar gelişebileceği anlamını taşıyor ve ne kadar da çok önemli bir şey olduğunu bizlere açıkladığını düşünüyorum. inşallah daha çok yetenekli oyuncular yetiştirilir ve dünyaya çok fazla bir şekilde oyuncu yaymaya devam ederler diye tahmin ediyorum.

0

fransa liğine psg bence bir 7 8 yıl ambargo koyacak gibi görünmekte oldukça kaliteli ve üst düzey oyuncularla kurulmuş bir takım haline geldi dünyaca ünlü oaln yıldızları bünyesinde barındıran psg takımı liğde şu anda açıka ra önde ve liğ bitimine 7 8 hafta kala şampiyonlugunu ilan edecegi düşüncesindeyim ama esas amaçları şampiyonlar liğinde kupayı kaldırmak olarak bu yıla başladılar o yüzden de liği ilk haftalarda oldukça sıkı tutup puan farkını açmayı başardılar neymak gibi ünlü futbol yetenegine sahip olan klüp bunun yanından fransa da şu an için en iyi oyuncular arasında gösterilen henüz daha genç olan bir yetenege de sahipler mbabbe gibi bence şampiyonlar liğinde başarı elde eder mi bilme ama fransa liğine bir 7 8 yıl ambargo koyacakalrını düşünüyorum