0

tabikide evde terlik kullanirim.yaz kış kullanirim.herkes yazin sicak oluyo niye terlik kullaniyosun evin icinde diyolar ama ben yinede kullaniyorum.terlik giymeden rahat edemem.sadece gece uyurken ayaklarimdan cikaririm.evde birsürü terligim var.ve cok işe yariyorlar.örneğin misafirler geldiginde kalabalik geliyolar ve terliklerimin hepsi yetiyor onlara.misafire terlik vermezsek ayip olur.bizim adetimizde boyle.hem saglik açisindanda terlik giymek cok onemli.yalin ayak betona basinca hasta olabiliriz.her nekadar evi süpürüp silsemde mutlaka toz ayagima yapışır.oğlumunda minik terlikleri var.onuda terlige alıştırmaya çalisiyorum.ama bazilari ayakkabilariyla evin icine giriyolar.bence bu cok yanlis bisey.tavsiye etmiyorum

0

ben terlik giymeyi hiç sevmem. ayaklarımı beton bile olsa yere basarım ve evde böyle dolaşmayı çok severim. bırakın terliği çorap bile giymeye üşenirim ve hiç hoşlanmam evin içinde. annem sürekli uyarı yapar karnın ağrıyacak şu terlikleri giy yere çıplak ayakla basma diye ama 2 dakika sonra nerede çıkardığımı bile unuturum. resmen ev terliği düşmanıyım diyebilirim.

0

kesinlikle.hele annem benim terliksiz ve çorapsız görsün hep kızardı.hala kızıyor '' terlik neden giymiyorsun?! '' diye.hele şey var böyle pofidik terlikler.onlar inanılmaz sıcak tutuyor.babamındı o terlik.ara ara ben de giyerdim.

0

sürekli olarak kullanmam ama bazen havalar çok soğuk oluyor ve evdeyken çorap kullanmayı pek sevmiyorum onun yerine terlik kullanılıyorum.

0

tuvalette kullanılması yeterli sanırım o corap ıslanmasın yeter

0

genelde soğuk havalarda kullanmayı severim

0

kışın evde terlik kullanirim yazin kullanmam gerek olmadigi icin

0

evet soguk havalar da kis mevsiminde evde terlik kullanirim yazin tercih etmem

0

kışın evet. rahat oluyor. terlik de giyerim patik da

0

genellikle yerler çabuk kirlenir ve halılar toz kapar, bu sebeple mutlaka giyerim. bununla birlikte kışın yerler soğuk olduğu için sağlık açısından da giymeyi ihmal etmem.

0

evet yaz,kis kullanirim bir parcam gibi terliksiz gezemeyenlerdenim bende.

0

yaz kış terlik kullanırım terliksiz yere basamam

0

ben mevsim geçişleri dışında pek terlik kullanmayı sevmiyorum. hatta çorap da kullanmam. eve girer girmez ilk olarak çoraplarımdan kurtulurum. ohhh... efil efil rahatça dolaşırım. napayım terliği falan...

1

hayır cevabım kısaymış nediyecem biz uzayda giyeriz onu felan mı :))

1

ben yaz kış cetik giyen bir insanım :) ayaklarım hep üşür. o yüzden terlik kullanmıyorum.

0

evde genellikle terlik kullanmayı ve ayaklarım üşüdü zaman giyerim.