0

annemden şu zamana kadar hiç terlik yemedim. dayak zaten asla atmaz. aynı şekilde babam da öyledir. dayağa ve şiddete karşıyız. bence olmaması gereken bir şey. şakası bile hoş değil açıkçası.

0

evet terlik yemiştim.bence dayaktan sayılır.çünkü can acıtıyor çok fena.bir de popoma, sırtıma vururdu özellikle.ağlardım hep.ama çok zorluyorlardı onlar da ya..

0

evet daha önce çocukken terlik yerdim o twelikler uzaktan bir şekilde isabet eder veya etmezdi yani unutmam hatırlarım anne terliği meşhurdur. ancak ben bunu şiddet sayıldığını veya zarar vermek için yapıldığını falan düşünmüyorum gerçi yasa bunu o şekilde kabul ediyor artık cezası var ama daha ciddi suçlarla uğraşsalar bu vakit kaybı oluyor bence. anneo anki kızgınlığı dan ve öfkesinden dolayı terlik fırlatıyor üstelik çoğu da isabet etmiyor zaten isabet edenler de biraz şansına. evet belki ciddi bir yerine gelip sert bir şekilde atılan terlik insan da uzuv kaybına yol açabilir dikkatli olmak lazım bu tür durumlar da ama anneler de bunu biliyordur zaten atarken de. yani bunun bir şiddet göstergesi olduğunu falan düşünmüyorum. bana olağan geliyor.

0

terlik az kalır zamanında oklavada yedik i.çddd

0

hiç yemedim ben annemle çok iyi anlaşır ım çok şükür :))

0

annelerden gelen terlik dayaktan sayılmaz:)))

0

terlik yemedim ama annem bana çok terlik atardı. o terlik fırlatmaları çook meşhurdur.atmayan anne,yemeyen çocuk kalmamıştır herhalde. :)))

0

annemden terlik yedim terlik yemeyi dayaktan değil anneliğin olmasa olmazlarından sayıyorum. özellikle bak terlik geliyor cümlesi ile beraber o terlik fırlatılır.

0

o terliğin aldığı falsoyu yemeyen bilemez

0

evet annemden terlik yedim ,ama öyle hızlı vurmadi hiç niye dayak sayılsin ki annenin vurduğu yerden gül çıkar. mi ? biter mi ? bilemedim şuan :))

0

evet hemde kaç kere dayak sayılmaz güzeldir

0

annelerimiz baş tacıdır ne atarsa atsın sorun değil