1

alırken mantıklı da öderken hiç mantıklı değil. hele de eğitimini aldığın meslekte halen bir iş bulamamışken ödeme gelip kapıya dayanmışsa ve sen sevmediğin bir işi yaparak bu borcu ödemek zorunda kaldıysan hiç ama hiç mantıklı değil.

0

öğrenim kredisi alırken bedavadan geliyormuş gibi olduğu için çok hos görünüyor olabilir ve aile durumu iyi değilse almak mantıklı bir harekettir. ancak eğer durumun iyiyse ve idare edebilecek durumdaysan almak mantıklı değil çünkü şu anda geri ödemesini yapan biri olarak pek öderken keyif verici birşey olduğunu söyleyemeyeceğim

1

kesinlikle mantıklı çünkü almazsan nasil okuyacaksın bundan dolayı kimseyi sıkıntıya sokmadan okursun daha sonra da mezun olunca işe girer yavaş yavaş ödersin bence çok aşırı mantıklı öğrenim kredisi . tabi bu benim düşüncem yine de siz bilirsiniz herkese kolay gelsin der bol kazançlar dilerim sizlere

0

bende almıştım öğrenci iken ilaç gibi geliyordu para ama okul uzarsa yada hemen iş bulamazsan yandın gözünün yaşına bakmıyor ödetiyorlar ve sanırım artık faizleri de oldukça yüksekmiş benim zamanımda çok az faiz ödüyorduk. ben okulu uzatmıştım o yüzden babam ödemişti sağolsun ben işe başlayınca ona borcumu ödemiştim.

0

geri ödemeleri çok sıkıntılı olduğu için bence mantıksız.

0

mezun olduktan sonra eğer ki eline alabileceğin garanti bir işin varsa, ödeme sıkıntısı yaşamayacağından eminsen mantıklı.