0

erkin korayın ençok sevdigim şarkıları çöpcüler şaşkın fesupanallah şarkılarını çok seviyorum

0

erkin korayın benimde en sevdiğim parçaları sevince, fesupanallah, şaşkın, çöpcüler, öyle bir geçer zamanki, estarabim en çok dinlenen ve sevilen şarkılarıdır.

0

estarabim, öyle bir geçer zaman ki, sevince, senden başka, fesubhanallah en çok bilinen ve sevilen şarkılarıdır

0

erkin korayın en sevilen şarkısı benim bildiğim kadarıyla çöpçüler şarkısı dır.

0

erkin koray bir sanat evsanesidir çöpçüler şarkısı yıllardır dillerden dillere dolana bir şarkıdır her türe hidap eden sanatçının aslın bir çok şarkıya büyün anlamlar katmıştır fesupallah şarkısı nı duymayan bilmeyen söyleyemen yoktur herhalde de estarabim şarkısı çokça bilnen sevilen ve söylenen şarkılarının başında gelir

0

sevince,seni her gördüğümde ve eskiden yerli bir diziye adını veren öyle bir geçer zaman ki şarkıları erkin koray'ın en güzel şarkılarının bazılarıdır.

0

ben en çok fesupanallah şarkısını çok severim.

0

erkin koray denilimce aklıma ilk "çöpçüler" şarkısı gelir. fesupanallah,şaşkın,sevince,estarabim,cemalim,öyle bir geçer zaman ki,arap saçı,anma arkadaş,seni her gördüğümde,tek başına,yalnızlar rıhtımı,gönül salıncağı,akrebin gözleri,aşkımız bitecek,deli kadın,istemem,yağmur,muallim,kızları da alın askere,sarhoş gibiyim,nihansın dideden aklıma gelen şarkıları çok ama çok severim hala büyük keyifle dinlerim. huzurla ışıklar içinde uyusun büyük usta.