0

mutlu olsam ağlamamki ya.. ama o an şey düşünürüm ben mesela şimdi mutluyum bir şey olacak yine üzüleceğim.. kimbilir ne zaman bozulacak o mutluluğum.. ha ağlarsam bu yüzden ağlarım ama evet.

0

umarım aglayacaginiz günler yaz vakitte gelir de aglarsiniz.cunku bu dunyadaki herkesin mutluluktan ağlamaya ihtiyacı var herkes aglasin ama mutluluktan aglasin.ne zararı var ki mutlu olmanın. hiçkimse acı içinde ağlamayı haketmiyor sadece gülmekten ağlamak daha iyi .tabi bu durum değişiyor benim psikolojim bozuldugunda mesela hem aglarim he gülerim boyle cok sacma bir durumda ortaya çıkıyor.

0

ağlamak kimlerini rahatlatır, kimileri içinde ezilme çaresizlik duygusudur mutluluktan bile olsa ağlamak istemem mutlu insan neden ağlar ki adı üstüne mutlusun bu nasıl ironi .

0

hayalimi başarırsam eğer kendimle iftihar eder ağlarım.

0

olabilir ama imkanı olanlar yani ileride başaracağını inanan insanlar elbet bir gün tüm başarılını elde edip mutluluktan ağlayabilir.mesela gençlik yıllarındaki bir insan çok sıkıntı çekmişse ileriki yıllarında mutlu olucağına inanıyorsa o ileriki yıllarındaki başarıyı yakalandığındaki mutluluk ona tek ağlamayı değil bir çok duyguyu hissettircektir.

1

neden olmasın belki çocuğun olunca mutluluktan ağlarım.

1

nasip olursa yaşamayı tecrübe etmek isterim.

1

öyle bir şey olmasını çok isterdim! fakat biliyorum ki böyle bir şey mümkün olmayacak. allah bize bunu uygun görmüş yapacak bir şeyimiz yok.