0

paranın değerli olması hayatı pahalılaştırıyor. bundan dolayı paranın değerli olması birçok şeye ulaşmamızı engelliyor. dünya üzerinde birçok insan her istediğini yapsa, eminim dünya bu zamana kadar dayanamazdı.

0

parasız bir şey var mı.bu zamanda parasız kimse kimseye bişey vermiyor.dışarda bir tuvalete girseniz tuvalet bile paralı.her şey parayla dönüyor .parasız hiç bir şey olmuyor ne yazık ki

0

dünya da parasız hicbir iş yapılmaz hicbir şey alın maz arkadaslarin bile yüzüne bakmaz dünya para üstüne kurulmus

0

valla para olmadan hiç birşey olmuyor oturdugun yer para yediğin içtiğim her şey para parasız hayat olmuyor malesef herşey çok pahalı valla hi birazcık paraya hiç birşey alınmıyor parasız hayat tabiki olmuyor para herşey malesef para olmasa da bu dünyada yaşanmaz

0

para aslında sadece bir araç insan için. ama çok kıymetli ve önemli aynı zamanda. çünkü bir takım ihtiyaçlarımızı para sayesin de karşılıyoruz para olmadan yemek olmuyor malesef. yani insan emek harcıyor ter döküyor çaba sarfediyoruz mücadele ediyor bu şekilde para kazanıyor sonra bu parayı harcıyor bir şekilde geçinmek in olsun çocukları ailesi için olsun kendisi için olsun yemek için barınmak için olsun. insan hayatta var olduğu sürede paraya ihtiyacı vardır bu yüzden para kıymetli ve değerlidir yoksa sadece bir kağıt parçası aslında. parasızlık çok zor birşeydir ve parasızlık insana mutsuzluktan getirir ve zamanla insanın evin de olan huzurunu da bozar. dikkat din çevrenizdeki insanlara ne sebepler yüzünden tartışmalar çıkıyor. çok ciddi bir sebep olmadıkça çoğu sebep çiftlerde para ve aile kavgaları ve sorunlarıdır. genele baktığınız zaman. para da hayatımızı idam ettirebilmek için önemli bir şeydir. insan parayı mezara götüremez herşey para değildir tabiki öncelik sağlık sevgi olmalıdır ama arkasından da para gelmelidir. çünkü parasız hayatta hiçbir şey yapamıyorsunuz malesef.

0

çünkü, dünya üzerinde her şey para ile satılıp, para ile alınıyor. her şeyden para ile kar ediyor, her şeyden para ile zarar ediyorsunuz. dünya üzerinde aldığınız birçok hizmeti, para karşılığında alıyorsunuz. şu an sahip olunan her meslek, verdiği hizmetten dolayı bir miktar para alıyor. paranın dünya üzerinde evrenselliği var bile diyebilirim.