0

ben cikolata yemeyi çok severim.ne kadar yersem yiyim hiç bıkmam.her türlü çikolatayı yerim.hepsinin tadı çok guzel.tatlı krizim tuttugu zaman hemen dolaptan cikarip yerim

0

evet hem de çok severim. çikolatanın tadı marka marka da değişiyor tabi. bizim aldıklarımız biraz da alıştığımız bildiğimiz çikolatalar. içi antepfıstıklı olanlarını çok seviyorum sütlü olanını ve daha çok beyaz çikolatayı tercih ediyorum.

0

çikolata yemeye bayılırım ve çok severim genellikle hergün yerim. ancak çokta fazla yüklenmemeye çalışırım.. hem fazla kilo yapıyor hemde cildine zarar verdiği için.

1

çikolata yemeyi çok severim hatta sevmek ne kelime bayılırım. insanın kendini mutlu etmesi için güzel bir şey çikolata.

1

şimdi olsada yesek. canım çekti şuan. çikolataya hangi insan hayır der ki. çok güzel tatları var.

0

evet hemde çok severim çocukkende hergün kaşık kaşık çikolata yerdim

0

tabikide çikolata yemeyi çok severim.hele özellikle sınavlar felan başlamadan baya bir çikolota alıp hepsini yerim.

1

çikolata, kakaodan yapılır. daha doğrusu, tropik kakao ağaçlarında bulunan çekirdeğin tohumlarından yapılır. çok eski çağlarda çikolataya tanrıların besini olarak adlandırılmıştır. çikolatanın ham maddesi ise, güney amerika ve afrika ülkesi gana'da bulunur. tarihte kakaodan ilk faydalanan kişiler meksika ülkesinde yaşayan aztekler olmuştur. çikolatayı avrupa'ya taşıyanlar ya da tanıtanlar ise ispanyollar olmuştur. tarihten bu yana çikolata hep sevilmiş, insanlar tarafından çok sevilmiş, ve günümüze kadar gelmiştir. çikolatanın hem kendisi hem de bitter olanı herkes tarafından sevilmektedir. çikolata'yı ben de çok severim ve elime geçtikçe de yemeye çalışırım.

0

evet çikolata yemeyi severim . öyle krizlerim gelmez ama buldukça aklıma geldikçe yerim . eşimin çikolata krizi tutar onun için hep çikolata zulası vardır. çikolatanın mutluluk verdiği söylenir. içindeki bir madde insana mutluluk hormonu veriyor. kilo yaptığı için kadınlar ibraz uzak durmaya çalışsa da pek uzak kalamıyorlar. çözümü bitter çikolatada arıyorlar. ancak benim fikirim sütlü çikolatanın daha lezzetli olduğundan yana . ama bitter çikolata sevenlerde az değil.

0

çikolata sevilmez mi ya... çikolatayı sevmeyenleri dövüyorlarmış hatta :d :d :d çok severim çikolatayı.. bayılırım o derece.

0

çikolatayı kim sevmez :) üzüldüğünde , mutlu olduğunda aklına ilk gelen çikolatadır. seratonin salgıladığı için mutlu eder. bitter veya sütlü içi kuruyemişli her türlü çeşidi vardır. hepsinin tadı birbirinden lezzetlidir. her türlü tatlıya yakışır bence çikolata bi yaşam felsefesi. küçükten büyüğe herkes sever.

0

evet çikolata yemesini çok severim bazen bir markete girer ne kadar çikolata markası arsa hepsinden birer tane alır çıkarım.

0

mutluluk hormonu sağlayan etken nir madde. mümkünse, ağzına yüzüne süre süre;))

0

çikolata susan sonra en önemli yiyecektir bitter sevmem ama fıstıklı fındıklı her türlü tüm çikolatalar güzeldir

0

evet çikolata yemeyi severim. daha bugün çikolatalı gofret yedim. dünde böyle katkat olan çikolatalı gofreti yemiştim. reklam olmasın diye ismlerini yazamıyorum.

1

çikolata çok sevmem..
beyaz çikolata ya da sütlü yersem o da gerçek çikolata olursa..
piyasada alınanların hepsi bildiğiniz kakaodan yapılıyor..

0

çikolata yemek her zaman yapabileceğim bir istek ama bunu engellemeye çalışıyorum yersemde günün ortasında kahvemle yada yemeklerden sonra olmasına özen gösteriyorum ki açken yersem o gün sürekli tatlı tüketmek istiyorum.

0

bayanların vazgeçilmez yiyecegi olsa da çoğu erkekte yok demez bende severim :)

0

çok seviyorum ama fazla tüketince alerji yapıyor o yüzden arada kaçamak yapıyorum. yenmeden de durulmuyor ki :)

0

sevmem cikolata yemeyi.pek tercih ettigim bir yiyecek degildir acıkcasi.