0

benim adım kurban bayramı doğduğum için ismail konmuş

0

adımı babam vermiş bana.babamla gurur duyuyorum bana bu ismi verdiği için ismim muhammed fatih.babamın bana bu isimleri verme sebebi muhammed sav peygamber efendimiz ismi olduğu için ve onun gibi terbiyeli iyi kalpli güzel bir müslüman olmam için.fatih ise güçlü ve yüce padişahımız fatih sultan mehmet han dan geliyor fatih ismini almamdaki ikinci sebebp ise babam ve ben hasta ölümüne galatasarayliyiz imparatorun ismini vermiş bana..

0

adımı annem koymuş farklı bir anlamı var pek duyulmamış

0

iki tane ismim var bir tanesini babam ötekine annem koymuş

0

rahmetli babaannem koymuş. ismimi seviyorum. heralde hep güleyim diye ya da gülleri sevdiği için koymuş olabilir. baska bi anlami yok ismimin.

0

benim adımı halam koymuş. gözde olmak, her haliyle ozel olmak anlamlarında kullanılan bir isim. çok seviyorum elbetteki ismimi. kardeşimin ismini de babam koymuş. yazık anneciğime laf kalmamış hiç. gönlünden geçenleri koyamamış. ama ikimizin isimleri de çok güzel bana göre.

0

adımı ben kpydum sayılır. çok garip bir şekilde ben küçükken ailemde bana iki tane isimle hitap ediliyordu bi tanesi babaannemin ismiydi o ismi babam koymuştu. bende o ismi hiç sevmiyordum. annemlerin kullandığı ismi daha çok seviyrdum. sonra babam birgün bizi nüfus müdürlüğüne götürdü kimliklerimiz için bilgilerimiz gerekiyordu. adam sırayla başladı soruları sormaya sonra sıra bana geldi. ismimi sordu ve bi baktım babam hemen orda atladı sevmediğim ismimi söyledi. bende tam üzülmüşken bir baktım adam dedi ki onun dili yok mu kendisi söylesin dedi. sonra tekrar bana sordu bende sevdiğim ismimi söyledim adamda kayıtlara o şekilde geçmiş oldu ve ben o an ismimi değiştirmiştim çok mutluydum. yani çok ilginç bir durumdu. ismimi kendim değiştirmiştim. ama babam yinede bana seslenirken çoğu zaman babaannemin ismiyle seslenirdi.

0

ismimi bana büyük ablam koymuş. hoşuna gitmiş sanırım bir nedeni yok ismimin anlamı çiçek demek bir demek çiçek demek.

0

benim annem koymuş adımı.furkan ismim.nerden geldiğini bilmiyorum ismimin.annem sanırım sevdiği için koymuş ismimi.

0

adımı rahmetli dedem koymuş dedemin gençken küçük kardeşi kaza sırasında hayatını kaybetmiş onun adını koymuş.

0

benim adimi ninem koymus onun cevabini fazla bilmiyorum adum nerden geldigini

0

benim adimi babam koymuş.çünkü 85li yillarda en cok tanju çolak meşhurmuş o yüzden babam büyük bir galatasaray taraftari hemde en fanatiginden benim adıminda çok büyük bir anlamida yok sanirim.

0

benim adımı anemi koymuş coşkun sabahtan esinlenmiş

0

benim adimi halam koymus sibel ismi bayagi ulkemizde bulunmakta illa okudugum siniflarda iki uc tane sibel olurdu

0

iki ismim var birini babam koymuş annesinin adı olduğu için diğerini kuzenim koymuş ilk ismim türk kökenlidir, ikinci ismim ise arapçadan geliyor

0

annem koymuş ismimi anlamı seslenmek hitap etmek çağırmak. nida sanatı.

0

dedemin adını koymuşlar ismimden de memnunum.

0

babaannem.. kayınpederinin ismini ne çocuklarına ne kimseye sadece sonraki kuşak olarak bana;)