0

isiminiz anlamı nedir? ve kim koymuş?

benim ki peygamber adı

9 cevap
0

benim adımı babam koymuş ozmanlar tanju çolak büyük bir galatasarayliymis.babamda o takimi tutunca mecbur fanatiklikde varmiş tanju yapmiş adımı.

0

ismimin anlamı iyilik, güzellik ve şükretmek. ismimi büyük babaanne yani babamın babaannesi koymuş.

0

ismim nihat ve ismimin anlamı tabiat, doğa olarak geçer.

1

ismimin anlamı aydınlık, ışık nur'dan gelme.. ismim nurdan bu arada..
ismimi babam koymuş.. babam daha bekarken hep hayal edermiş. benim iki kızım olacak isimlerini handan ve nurdan koyacağım dermiş. annemle bir tanıdık vasıtası ile karşılaşmışlar ve evlenmişler.. dediğim 1958 yılı.. o yıllarda ultrasyon yok tabi.. babam kızım olacak dermiş o günlerde.. ve ablam olmuş adını handan koymuşlar.. sonra bir sene sonra bana annem rahmetli hamile kalmış.. babam yine kızım olacak adını nurdan koyacağım derken, annem oğlum olacak adını hakan koyacağız dermiş. ben bir mayıs gece yarısı dünyaya gelmişim. ebem maide hanım babamın ikinci kız çocuğu olup çok sevindiğini görünce babama şunu demiş.. ikinci kızı olup da sizin kadar sevineni hiç görmedim.. zira babam ona epey yüklüce para da vermiş sevincinden.. hakan adını da halamın oğluna koymuşlar..

0

ismimin anlamı can veren su dur.babam koymuş ismimi benim .

0

öncellikle ismim kutbettin dinin kutbu yücesi anlamına gelmektedir ve ben daha doğmadan önce bizim komşu olan bir yaşlı nene bu isim falanca bir şehe ait olduğundan bu ismin konulmasını istemiştir ve ozamandan buzamana kadar bu ismi kullanmaktayım bazı kişiler beni farklı isimler ile çağırmakta değiştirsemmi sence ismimi ?

0

ismimi anneannem koymuş. anlamı liderlik eden anlamında

0

ismimi anlamı saygıdeğer müslüman kadın ve hint prenseslerine verilen bir unvan. babaannem koymuş.

0

bülend büyük ulu demekmiş dedem demiş olmuş.