0

iyi bir cilt bakımı için öncelikle cildimizi iyi tanımak gerekiyor. cilt bakımının sağlıklı olmasını istiyorsak cilt yapımıza uygun nemlendirici, temizleyici ve losyonlar kullanmalıyız.cildimize her maskeyi uygulamak sağlıklı bir durum değildir her zaman faydalı olamayabilir bu yüzden cildimize uygun maskeler tercih etmek gerekir. cildimizi mutlaka günlük olarak temiz su ile yıkamalıyız. bize ait kişisel eşyaları bir başkası asla kullanmamalıdır. cildimizi mutlaka nemlendirmeliyiz özellikle kış aylarında nemlendirmeye çok dikkat etmeliyiz.

0

ilk baş kişi kendine ne gibi cilt bakım ürünlerinin uygun olduğunu bilmesi lazım yaşına uygun bakım ürünleri alması lazım düzenli ve doğru bir şekilde yaparsa güzel cilde sahip olur bide makyaj cildi yaslandirir arkadaşlar makyaj yapmayın ne.dwn size tavsiye hatta cilt bakım ürünleri ne de kulak asmayun kendiniz yapın ve doğal bakım ürünleri kullanın bu sekilde cilt bakımına özen göstererek tekrarlarsaniz cildiniz iyi olur cildinize her sabah beş dakka soğuk su ile yıkayın ve kurtulayım daha sonra nemlendirici krem sürün cildiniz nemlensin cildiniz kuru kalırsa dökülme yapar dediğim şekilde yaparsanız cildiniz güzel bir görünüm elde eder.

0

iyi bir cilt bakımını yapmanın en önemli noktası kisinin kendisini çok iyi tanımasından geçer. kişi vücudunu iyi tanırsa ona neyin iyi geleceğini ondan başka kimse bilemez . ve iyi cildin bakında en önemli şey beslenmedir. dengeli ve yeterli bir beslenme ile vücudumuza yapacaklarimiz sadece ufak dokunuşlar olacaktır. tabiki iyi bir cilt için bakım yapma ihtiyacı duyan insanların kendisi için biseyler yapmasi gerekir. kürler,maskeler , kremler ..vs bunlar kisinin kendisine bakim icin yaptığı 2. kısım ürünlerdir. unutmayın her şeyin başı düzenli beslenmeden geçer

0

ben şahsen pirinç unu bir de patates yapıyorum. ikisi ayrı ayrı domatesi rendeliyorum ondan sonra suyunu iyice sıkıyorum, içine pirinç unu atıyorum ne sıvı ne katı olmayacak şekilde krema haline getiriyorum yüzüme uygulayıp 20-25 dakika bekletiyorum. ondan sonra yüzümü bol su ile yıkıyorum nemlendirici krem sürüyorum tamam patates dediğim kürde patatesi rendeliyor sun yüzünü sürüyorsun zaten suyunun emerken yaşlandırmayan bir bebek gibi yapıyor. cildi bu dediğim iki kürde aynı bebek gibi yapıyor gerçekten de cildi tavsiye ederim denemeni.

0

günlük aksatmadan sabah öğle akşam yemek yer gibi bol su sabun :)