0

yani bir ihtimal olunabilir.. eğer iki taraf severse birbirlerini ''gerçekten'' o zaman güzel bir ilişkileri olur hatta evlilik yoluna dahi gidilebilir.. ancak bilemiyorum ben denedim bir kaç kere de genelde adi insanlar beni buldu..

0

neden olmasın ki millet 40 yıllık karısını kocasını tanıyamıyor eğer güven meselesine sorun edeceksiniz her şey mümkün bu hayatta kalabalıkların içinde o kadar çok yalnız insan var ki bu yalnız insanlar bir yerlerde karşılaşabilirler fırsat vermek lazım.

0

bence olunamaz çünkü internetten gördüğümüz birini nereden bileceğiz? belki adam veya bir erkektir veya kadındır erkeğim diye söylüyordur ve bizi kandırıyordur? bundan hiç bir zaman emin olamazsınız. internette iken fotoğraf atar mısın dediğinizde belki gidip google üzerinden türk kızı resimleri falan diye aratıp indirip size atacak? bu yüzden dolayı internette olan aşklara pek inanmıyorum ve saçma geliyor.

0

bu devirdemi aslaaa kesinlikle çünki hiç kimseye güven kalmadı insan en yakınındakinin bile huyunu suyunu bilemiyo bence aşık olacağımız insan elbet gelir bizi bulur bazı şeyleri aceleye getirmemek lazım

0

hayır kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere aşık olan bir çok insan vardır belki ama o aşk olamaz sadece aşık olduklarını zannederler yani karşınızdaki insanı görmeden ve tanımadan nasıl aşık olursunuz bana bu tür şeyler çok saçma geliyor. doğal olarakta internetten beğendim seni sana aşık oldum gibi saçmalıklara ben inanmıyorum insanlar birbirini tanıyarak birbirinde karşılıklı güveni saygıyı oluşturarak görerek aşık olurlar ve bu şekilde bazı hisler duyabilirler. tanımadığınız görmediğiniz bir insana nasıl ilgi duyabilirsiniz ki bu tür şeylere ben inanamıyorum sosyal medya iyice çığırından çıktı zaten. çok tehlikeli bir mecra haline geldi kimseye güvenmemek lazım bu tür platformlar da. kim hırsız kim katil belli değil bence dikkat etmeli ve öyle kolay kolay güvenmemeli kimse.

0

neden olmasın ben olmuştum ordaki insan gerçek duygular varsa herşey olabilir

0

bence olunabilir sonucta bulusulacak ve gorusulecek görmeden de asık olunur

0

olunabilir ama ne kadar sağlıklı olacağı büyük bir tartışma konusu

0

bunun örnekleri olmuştur insan psikolojisi her şey için müsaittir

0

maleseff günümüzde olmaması gereken ve bizim ülkemizde tehlikeli sonuçlar dogurabilicek bir davranıştır. illaki istianalar olabilir ama karşınızdaki insani tam anlamiyla tanimadan güvenilir olduğuna karar vermeden önce çok yoğun hislerde bulunmamamız gerekiyor. çünkü internet ortamında çoğu zihniyet sapkın ve karakter yoksunu

0

evet, olunulabilir.
güven, sadakat, saygi ve sevgi çerçevesinde neden olmasın.