0

bizim gibi kısa insanların uzanamadigi yerlere uzanirlar merdiven olmadan perde takabilirler çoğu yere yetisirler. kısa olanlar gibi kafaya takip psikolojileri bozulmaz. basketbol oynarlarken rahat olurlar.voleybolda da rahat bir şekilde oynarlar .ama bizim gibi kisalarin yaptığı çoğu şeyi yapamazlar.

0

uzun boylu olmanın herhalde sadece bir kadın olarak en önemli faydası topuklu ayakkabı giymek ona gerek kalmamak çünkü kadınların daha çok topuklu ayakkabı giymek de çok aşırıya gidiyorlar 10 santim kadar giyebiliyorlar maalesef ki kısa boylu insanlar. uzun boylu olmanın başka bir faydası ise mesela mutfaktaki uzak yerlere yetişebilmektir herhalde veya uzun boylu olmak pencere yıkarken çamaşır asarken özellikle ev hanımlarının da perdeyi asarken oldukça çok faydalıdır.özellikle de çocuklarda ortaokuldan veya lisede milli takımlara uzun boylu insanlara çağırıyorlar ve tercih ediyorlar spor hocaları ve dünyaca ünlü yerlere göndererek basketbol veya voleybol sporlarında 1 lik veya 2 lik dalından oynayabiliyorlar yani uzun boylu olmanın bir avantajı da en çok bu mesleklerin bu şekilde seçebilir olan insanlar. uzun boylu insanlar genellikle kemikleri ağır bastığı için sadece zayıf gözüküyorlar kısa insanlar biraz tombul kalıyorlar maalesef.

0

aslında pek bir avantajları yoktur. sadece yüksek yerdeki şeylere kolay ulaşım yapıyorlar. fakat bence kışa boylu insanların uzun boylulara göre daha çok avantajı vardır.

0

uzun boylu insanların basketbol gibi sporlarda etkin bir avantaj sağladığı şüphesizdir. fakat çok uzun boy hayatta giyim gibi bazı sikintilari yasattigi da gözden kacirilmamli .

1

uzun boylu insanlar basketbolda herhalde yararlarını görürler.başka olarakta boyları kısa olmadığından o psikolojiye girmezler.