0

öncelikle yazın kısa ve rahat kıyafetler giyilmeli koyu renkli ile daha çok açık renk çünkü koyu renk giyildiğinde güneş mat renkleri çektiği için sıcak olur terlersin eve bu konuda yazın şort üstüne kısa kollu falan öyle şeyler giyebilirsin kışın sakalın giymen lazım yoksa hasta olursun böyle içine içlik onun üzerine pantolon kalın çoraplar kazak mont ve hırka ne varsa giymen lazım ki kışı hiç hastalanmadan geçirebilirsin

0

giysi konusunda ilk olarak mevsim özelliklerine uygun tercih edilmelidir. daha sonra ise ürünün kullanışlı olup olmadığına bakılmalıdır. yani tek seferlik kullanılan bir giysi olmamalıdır. daha sonra da maddi acıdan bizi zorlamayacak tercih yapılmalıdır.

1

mevsimine göre giyinmeliyiz öncelikle. bir de terletmeyen hava geçiren kumaşlar tercih edilmeli, dar kıyafetler kan dolaşımında sıkıntı yaratacağından dar kıyafetler tercih edilmemeli sağlık açısından. kışın koyu renkler, yazın açık renkler tercih edilmeli güneş ışınlarının etkisinden olumlu anlamda faydalanmak için. diğer kısımlar zevkinize kalmış. şimdilik bu kadar.

0

temiz ve tesettüre uygun olarak giyinmek önemli. markası bilmemnesi değil. ha tabii ki imkan varsa kalitelisini alabiliriz.

1

giysi konusunda her zaman aldığın ve giydiğin giysileri kaliteli ve temiz tutmaya çalış.çünkü aksi taktirde hem sağlığın açısından hemde başka zararlarını görebilirsin.bundan dolayı çok dikkat olmalısın.alırken felan başkalarından tavsiye alabilirsin.bu şekilde sıkıntısız bir şekilde giysi alırsın.önerilen mağazalara felan gitmeni öneririm ben mutlaka.aile bireylerinle geze geze güzel yerlere bakabilirsin.