0

cephesi, konumu, su ce elektrik gibi tesisatları, park yeri olanakları gibi önemli etken maddelere dikkat edilmelidir.

0

ev tutarken dikkat etmemiz gereken noktalar ısı yalıtımı olup olmadığı , günümüz şartlarında doğal gazlı olup olmadığına. rüzgar yönünde mi değil mi diye bakılmalı. oda düzenlerinin nasıl olduğuna bakılmalı kare şeklinde mi dikdörtgen şeklinde mi diye bakılmalı. mutfağın geniş olup olmadığına bakılmalıdır.

0

merkeze takın olsun isterse tek gözlü ev olsun. merkeze yakın olması benim için en önemli etkendir. allah'ın unuttuğu yerlerde yaşamaktan nefret ederim çarşıya çok uzak lüks bir evde oturmaktansa, çarşının içinde bir kulübede oturmayı tercih ederim içi ahşap olursa çok daha güzel olur.

0

ilk önce evin içine bazı evler var dökülüyor yazık günah verilen paraya. mutfak ve banyo önemli benim için çok eski olmaması lazım. apartmanda mantolama olması çok önemli kışın büyük gereklilik. oda boyları ideal olmalı kendinize veya eşyalarınıza göre değerlendirin.

1

evin konumuna dikkat etmek gerekir. önemli noktalara yakın bir ev olması gereklidir. ayrıca, evin sağlamlığı ve fazla masraf istemeden içine geçip oturabileceğimiz bir durumda olması iyi olacaktır.