0

ben giyim uzerine magaza acmayi tercih ederdim. cunku kendimde giyinmeyi seviyorum ve zevklerime guveniyorum. magaza actigimda bir instagram sayfasi olustururdum ve ordan urunlerimin reklamini yapardim. hatta kendi uzerimde deneyerek musterilerime sunardim.

0

valla ben büyük beden mağazası açmak isterdim bence çok ihdiyaç var buna ticari açıdan bakarsak ama hayalım şöyle bir kitap kafe açmak olurdu

0

eğer ki bir mağaza açacak olsaydım daha çok çocuk kıyafetleri satmayı tercih ederdim. gerçekten de çok seviyorum çocuk kıyafetlerini. burada çocuklar için büyük bir ekranda nasıl göründüğünü göstermek isterdim. çünkü çocuklar üstünde görülen bir şeyi hemen almak ister. çocuk kıyafetleri satılan bir yer daha iyi geliyor bana. onun satması da çok eğlenceli bence.

0

hiç müşterimin olmayacağını bile bile kitabevi açardım. hatta kitap cafe.

0

ben genellikle bir mağaza acsam ya taksitci açardım ,içinde elektrik ürünler olacak, teknoloji yani her şey olacak ya da bir milyoncu açardım ama sadece adı 1 milyoncu kadar bir şeyler satardım mesela ufak tefek mutfak eşyaları falan öyle çok pahalı olmayanlardan çünkü onlar gerçekten de çok satılıyor ya da veya 10 milyonluk parfümler var ya mesela kalıcı 3 gün onlardan satardım onların da satışı çok güzel oluyor bunun gibi şeyler açardım yani.

1

teknolojik aletler satardım herhalde.bilgisayar olur klavye olur,fare olur vb. bir sürü eşya satardım herhalde.çünkü bu teknolojik aletler günümüzde çok kullanıldığı için ve çok ilgi gördüğü için böyle bir şey yapardım.mesela çocuklar şu anda çok bilgisayar seviyor ve çok bilgisayar oyunu istiyor.bilgisayar oyunlarıda satabilirdim bu sayede çok para kazanabilirdim ama açmak içinde baya bir paraya ihtiyaç var.tek açma parası değil malların parası yerin parası felan derken bütçenin uyması lazım.

1

ben herkesin beğeneceği bir ürün olan giysi satmayı isterdim