0

düşünce yapıları eksik. bu da şuan ki eğitim sisteminden kaynaklıdır. otomotiv sektörümüz zayıf. aylıklardan gelen gelirler eksik ve kısıtlı. vb. şeyler...

0

valla eksikler çok da kim yapacak. yukardakiler sanki bizi mi dileyecekler. herkes kendin kafana göre yapıyor

0

bence üretim çok az otobüs sayısı az asgari ücret az

0

bir çok konuda eksik kalıyor aslında. mesela üretim konusunda eksik kaldığını düşünüyorum. diş
ülkelerle bağlantısını keserek fabrirak acip kendi üretimini yapsa ve bu üretimleri yurt dışına satsa ekonomik olarak çok daha iyi bir hal alırız. bu sadece gıda için teknoleji içinde gecerli bizim üretip bizim satmamız lazım. bir başka konuda adalet! ülkmemiz adalet konusunda gercekten çok geri planda. mesala bir hırsız alt sınırı 10 üşt sınırı 16 sene ceza ile yargılanıyor. hırsızlık kötü bir şey olsada bu maddi sıkıntılar yüzünden işlenen suc. diğer tarafta kadın tacizcisi birisi aynu sekilde alt sınırı 10 üşt sınırı 16 seneden ceza alıyor. iki sucta çok değisik olmasına rahmen nasıl olurda aynı cezayı alırlar? bu mu simdi adalet ? yada 74 binlira ile gecinen bir cumurbaşkanının millete 1600 tl ile gecinin demesi mi adalet? eğitim konusunda da çok eksiğimiz var. okullardaki eğitimler ne derecede yeterli? ben yeterli bulmuyorum. ülkemiz gercekten çok güzel ama eksik kaldığı bir çok konu olduğunu söyleye bilirim. bi kere modernlik yok ki herkes eski düşüncelerle hareket ediyorlar.

0

denetim eksiklikleri var yapılan kanun ve kuralları denetleyecek kurumlar ve elemanlar yok

0

adalet arttırılmalı insanlar a haber izlemekle siyasetçi olduğunu sanmamaları lazım

0

bencede adalet cok eksiktir bissuru suç isleyen insanlar var ama icerde yatanlar hep gariban insanlar adaletin biraz daha belirgin olmasi lazım.

0

bence adaleti birazcık daha arttırmalılar.