0

80 tane yerim ben yedimde daha once 81i yesem kusucaktım ama :d

0

bir oturuşta 200 tane midyeyi rahat yerim ben

0

şuana kadar hiç midye yemedim tadı güzel ise 12-14 tane yerim

0

ben midyeyi cok severim ve istesem 30 tane bile yiyebilirim tadini cok seviyorum ve vazgecilmez bir atistirmalik olarak goruyorum midyeyi. cogu kisi midye icin haram dese bile benim pek inanasim gelmiyor sonucta eger midye haram olsaydi heryerde o kadar cok bulunmazdi ve ulkede yasaklanirdi. cok severim midyeyi ben sevmeyenleri de degisik buluyorum ama onlarin secimi sonucta karisamayiz :).

0

benim bulunduğum yer deniz kenarı değil. ancak ablamın yanına izmire gittiğimde karşıyakadaki midyecilere her gün uğrarım. her gittiğimde en az 40 tane yerim. midyeciler de beni tanıdığı için torpil yaparlar sağolsunlar

0

geçenlerde yapılan bir iddia sonucunda tek seferde yaklaşık olarak 120 midye yedim.ve daha da herhalde yiyebilirdim diye tahmin ediyorum.midye seven biriyim bu sebepten midye yerken çok fazla zorlanan biri olmuyorum.tek seferde epey fazla midye tüketirim.

0

kesin bilgi veremem tahminen 100 tane yiyebilirim.

0

ben en son oturup midye yedim de 80 tane midye yemiştim o zaman ama karnım açtı tok değildim. ama bir 120'ye kadar yerim yani abartısız söylüyorum ve ben büyüklerinden yiyorum, küçüklerinden yemiyorum büyükleri daha lezzetli oluyor.

1

hiç denemedim ama bir oturuşta bir tepsi yerim galiba çok seviyorum midyeyi :)

0

mideyi de bozmamak açısından 20 tane yiyebilirim yada 25 tane anca keser,bir de midye tava arkasından off :)