0

ben en fazla 3 tane yiyebiliyorum ama ikinciyi yediğim sırada tıkanıyorum ben zaten. yani öyle pek fazla yiyemiyorum. çok severim kendilerini ama malesef, mideninde bir kapasitesi oluyor kişiden kişiye.

0

bu zamana kadar bir oturuşta en fazla iki lahmacun yedim. yanında da genelde ya ayran ya da kola içmeyi tercih ederim.

0

yani sormuş olduğunuz soru benim o anki anıma psikolojime bağlı bir oturuşta herhalde 3 lahmacun yerim acı değilse eğer acısya 2 tane yerim neden diye sorarsan acıyı sevmediğim için değil acıyı severim ama lahmacunda acı hüç gitmiyor tadı berbat bir şey oluyor lahmacunun tadı gelmiyor eğer sende lahmacun yiyeceksen acılı yemeni tavsiye etmem tadı değişiyor dediğim gibi yanında çoğu kişi kola,fanta, gazlı içicek almam meşur içkimiz olan ayranı alırım. ayran lahmacun ile muhteşem ikili oluyor muhteşem birşey hele lahmacunun son lokması ile ayranın son yudumunu tutturmak ayrı mesele, belki denemişsindir neyse benim düşüncelerim bunlar.

0

5 adet lahmacun salata ve ayran iyi gider
lahmacunun yeri bambaska be

0

rekorum 3 ama daha fazlasini yemek isterdim yanindada ayrannn :)

0

eğer çok açsam 4 tane yerim çünkü ince olduğu için pek doyurucu değil ayrıca yeşillikle ve soğanla çok iyi oluyor lahmacun candır

0

rekorum 3 ama genelde 2 yiyorum yanında içecek olarak da kola oluyor

0

ben 6 tane yerim valla ayran içerim yanında kola daha güzel gider ama tıkar

-1

4 lahmacun, 2 ayran içerim. belki bir ayran daha.

0

baba bir oturuşta 5 6 tane lahmacun gömerim indiririm mideye :d

0

bakmkardeşim lahmacun dedin içim gitti şimdi eğer açsam 7-8 tane yerim toksam 3-4. tane yanındada ayran açık olacak ama kola da güzel gider ama kola adamı şişiriyor.

0

9 lahmacun yecene yar ra mı yeseydin mideni s iktimini ayı oğlu aysı

0

değişir ama 3 civari içecek olarak ayran

0

ben bir oturusta ac olsamda olmasamda bes veya yedi tane lahmacun yiyebilirim diye dusunuyorum :d. yani simdi evet dusundugunuz gibi gercek hayatta kiloluyum ancak lahmacuna bayiliyorum yaninda da 3 4 bardak coca cola olursa cidden tadindan yenmez ben soyleyeyeyim :d.

0

bir oturuşta 5 6 tane yiyebilirim diye düşünüyorum yanınada içecek olarak 1litre kola alırım onla beraber yerim

0

ben bir oturuşta en fazla 5 tane lahmacun yerim diye düşünüyorum bizim orada yapılan etli pidelerden iki tane anca yiyorum onu da ortadan ikiye böldün zaman dört eşit parça oluyor en fazla o kadar yiyebiliyorum daha fazlasını yiyemiyorum.

0

en son lahmacun yediğimde 9 tane yemiştim. gerçekten işini bilen bir usta yapmıştı ve oldukça lezzetliydi. yanında kola içmesem 2-3 tane daha yiyebilirdim ama karnım aşırı şişmişti

0

eğer merdane lahmacun ise 4 tane yerim.yok normal ekmek ise bitane yeterlidir içecek olarakta en iyi ayran gider lahmacunun yanında ayran yoksa kolada içilebilir

0

bir oturuşta herhalde 3 en fazla yiyebilirim. içecek alırım ama küçük bir ayran. onu da tam bitiremeyebilirim çünkü lahmacun hamur olduğu için beni şişirecektir o yüzden içecek de beni tıkar anca bitiririm diye düşünüyorum.

1

eğer çok aç olsam bir oturuşta 4 tane lahmacun yiyebilirim eğer çok aç olmasam 3 tane ile de duyabilirim iki tane ile de doya bilirim ama yanında içecek olarak herkes ayran seçer kola seçer ben de yanında çay içmeyi severim.