0

hemen hemen herkesin farkında olarak yaptığı en büyük hatalardan birisidir. sağlık konusu asla şakaya gelmeyeceği gibi reçetesiz ve doktor onayı olmayan ilaçların şuan olmasa bile ilerde kötü sonuçlar doğuracağını herkes bilir. ilaç kullanılacaksa doktordan onay ve reçete alınmalıdır. lütfen sağlığınızla oynamayın. yanlış bir ilaç kullanımı geri dönülmez sonuçlar çıkarabilir. teşekkürler

0

bu konuyla ilgili annemin annesi kanser tedavisi görürken kullanmaması gereken bir iğne yüzünden durumu kötüleşmiş ve vefat etmişti ve aslında durumu iyileşmeye başlamışken bu sebep bizi oldukça üzmüştü lütfen dikkat

0

reçetesiz ilaç kullanmanın zararları olarak çok zararını görürsünüz.bu zararlar sizi ölüme kadar götürebilir.mutlaka doktorunuzdan reçete almadan kesinlikle ilaç felan almayın ve aldırtmayında.bazende şöyle hatalar oluyor mesela baş ağrısı olunca felan evde o var bu var diyip içiyoruz fakat öyle oluncada çok zararlı oluyor.mutlaka doktorumuza sormadan hiç bir şey yapmamalıyız.

0

çok zararlıdır. bir baş ağrısı için bile doktor tavsiyesi olmadan agrı kesici içmek zararlıdır. aldığınız bir ilaca bünyenizin vereceği tepkiyi bilmiyorsunuz. belki kalp sıkısmasına neden olacak ve allah korusun kalp krızınden öleceksiniz. o yüzden doktor demeden bir ilaç kullanmayın.

0

kafamıza göre ilaç kullanmamın sonuçları ağır olabilir ölümle bile sonuçlanabilir o yüzden doktor kontrolü yada aile hekimi kontrolünden sonra reçetemizi yaptırarak ilaç kullanmak daha sağlıklı olacaktır.