1

sorumani de yarışma açıldığında katılmak için ne yapmalıyız?

özel bir şart veya seviye vs

8 cevap
0

herhangi bir kural yok yarışma kuralı ne ise onu yaparsın katılırsın

0

herhangi bir şey yapmana gerek yok sadece yarışmadaki kuralları okuman yeterlidir.

0

sorumani de bir yarışma açıldığında katılmak için herhangi farklı bir şey yapmana gerek yok. yarışma başladığında oraya tıkla gerekenleri sana yazıyor sana sorumani platform çalışanları.

0

özel bir şey yapmanıza gerek yok. yarışmanın kapsadığı sorulara cevap vermeniz yeterli oluyor, elde ettiğiniz kazanca göre otomatik olarak listeye giriyorsunuz.

mesela %5 ek kazanç getiren sorulara verilen cevapların yarışmada etkili olacağı açıklanmışsa sadece o sorulara verdiğiniz cevaplardan elde ettiğiniz kazançlar dikkate alınıyor. bazı yarışmalarda ayrım yapılmaksızın tüm cevaplar dikkate alınıyor. önemli olan yarışma başladığında kurallarını çok iyi okuyup ona göre cevaplayacağınız soruları seçmek yani...

0

hayır bir şart kural yok.. sadece yarışma kuralları oluyor. nasıl sorulara cevap vermen gerektiğini. onlara cevap verirsen zaten listede yukarılara doğru çıkarsın. başka bir şart kural yok

1

gerekli olan bir seviye yok yarışmalara herkes katılabilir. gerekli şartları ise yarışma kurallarında veriyorlar zaten ya yüzde beşlik kazanç sağlayan sorulardsn en fazla kazanç sağlayanlad sıralamasına girmek ya da belirlenen sürede tüm sorunlara verdiğiniz cevapla en fazla kazancı sağlamak şartı gerekiyordu. belki zamanla farklı kıstaslar aranacak yarışmalar da gelebilir.

0

genelde cevap yazarak katılmış oluyorsunuz zaten. ne kadar çok cevap verirseniz listeye girme şansınız artıyor ekstra birşey yapmanıza gerek yok bir dilekçe falan istemiyorlar yani yarışmadan önce :)))

0

bir şart veaya kural yok. aynı sekilde kopya icerik yapmadan soru cevaplama ve sormaya devam edeceksin.